AKTUELNO

Nastavlja po svome.

Sastanak je u toku, a zadrugari biraju ko je između njih najspremniji da gazi sve, zarad lične koristi. Aleksandra Nikolić se uvredila komentarima o njoj, pa je morala da odgovori.

Kao da ste svi fini, moralni, pošteni. Ja svakako neću da vas vređam - rekla je Aleks, pa nastavila:
Prva osoba mi je Neca. Ispričao je svašta ovde, vezano za Boru. Druga osoba je Brendon, sam je rekao da je spreman da gazi sve zarad cilja. A treća osoba je Čorba. Ništa ga ne zanima, da li je devojka zauzeta, kad reši da bude sa njom, spreman je na sve. Bitno je da bude sa njom, ma kakva ona bila.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Paula, više puta je i rekla da će gaziti preko svih. Mislim da je sve što je radila, osuđivana. A radila je iz ličnih koristi, jer joj se tako sviđalo. Jedna je od najmudrijih, ne zanima je. Na loša pitanja odgovara još lošije, isključivo gleda samo sebe. Fran je na drugom mestu. Odlično znaš šta radiš ovde, vodiš računa kako i šta. Znaš da je glavni negativac ovde, uvek pozitivac napolju. Sviđa mi se to. Tu je Neca. Pokajao se zbog svega, mislim da se povukao iz cele priče. Ima tu i Brendona i dosta ljudi, ali ovog puta ću se voditi ličnim konfliktima. To je Miljana Kulić, beba Dino. Ona je za mene jedno od najzlobnijih ljudi koje sam videla. Ona je hodajuće zlo, toliko mrziš sebe. Pokazala si ovde pakao, i mislim da si ljubomorna na sve ljude ovde, gaziš i pričaš takve ružne stvari. Mislim da si propala. Zapravo, stavljam je na prvo mesto - govorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga