AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a naredno pitanje je postavljeno za Miljanu Kulić:"Zbog čega si rekla, kada si rekla Nenadu da je Bane Čolak za njega institucija?"

Foto: TV Pink Printscreen

Na osnovu njegovog ponašanja, milsim da je gluma plač i cela ona šetnja, a ona veza je bila gluma i to nije prava ljubav! Kao i Tarino padanje u nesvest, to su sve pokreti Baneta Čolaka, kao i on koji ne zna ni kuda ide! - rekla je Miljana.
Meni je ona klasična budaletina! - rekao je Ša.
Njega vređa moja istina, kao i mnoge druge, a ovo je najblaža reč koju mi je on uputio u poslednjih mesec dana! Ja stojim pri svom mišljenju, a rekla sam za Ivanu da je ispala gospođa i ona je žena videla sve, a on je rekao kako je ostavljen pa kako i ne bio, jer je žena sve videla, a Tara je potencirala na tome da se obelodani ta njihova veza. To niko nije pokrenuo, sem moja mama, Tara je bežala kada je bilo pitanje i cela ta veza mi je lakrdija, plače za Tarom a ne plače za ženom sa kojom je bio sedam godina - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je sve glumila kako bi bila u kadru i imala pitanja, bio je zanimljiv dok ga nije pridobila i jednostavno joj je bilo bitno da ozvaniči vezu sa velikim Ša, a onda joj je postao igračka. Tara je jedna uličarka koja nije imala emocije prema Ša, a kada je on saznao šta je ona njemu uradila videlo se sve - dodala je.
Da li misliš da je Tara neke stvari u Nenadu videla mnogo ranije, ali nije htela da prizna? - pitao je Darko.
Ona njega nije mogla da upropasti, sami su oboje to uradili. Ona je trebala da ustane i da kaže kako ga ne voli, ali Ivana je gospođa ponavljam, a on nije trebao da blati javno ženu za koju je rekao kako je divna! Mene su napadali sve vreme, ali mene ne zanima ja sam rekla šta imam! - rekla je Miljana.
Sve je krenulo kada sam ja Nenadu skrenula pažnju da će ona njega da upropsati, ako što je i uradila! Ona je krenula u misiju da ga osvoji, tako je i završio sa ŠAH - MAT! Ali, on nije svestan toga u suštini, i onaj brak što je on meni predstavio, nije trebao da upropasti, a on je simpatičan i dopadljiv momak koji voli pažnju, i ona je to videla. Ona je bila navalentnija, a on nije hteo tu emociju io rekla sam mu da se ne upušta u to i tada su nastali problemi! Ša je za mene dete i ako ima 40 godina, ali ga je Tara prešaltala kao i sve prijatelje - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga