AKTUELNO

Nova tema za crnim stolom!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a naredno pitanje je postavljeno za Jovanu Ljubisavljević:"Po čemu se ova žurka na kojoj je bila Tijana Milentijević, razlikuje od svake druge?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ste vi to primetili onda se takav dojam stekao. Ja sam se tada tako osetila, osećanje je nešto što izlazi persoinalno, ali ne znači da bi se neka druga tako osetila. On se njoj nije ni javio, ali ja ne bih zamerila i da je poslao poljubac ali kao da je svaka druga žurka, da sam se tako osećala, znajući da su imali nešto! - rekla je Jovana.
Razgovarao sam sa vama, i ajde objasnite mi oko čega ste se sada raspravljali? - pitao je Darko.
Ona je meni sada rekla, da sam ja bio normalan na žurki mene vi sada ne biste pitali ovo, i kako neki momak koji ovo gleda sada a mi ne budemo zajedno ona neće moći da nađe momka - rekao je Stefan.
Ja sam samo rekla da jedno o drugom šalejmo lošu sliku napolju! Ja ne razmišljam o bivšim momcima i devojkama, jer sam sada ovde - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam kriv jer sam rekao da je gledala Anđela, a sada mi kaže kako je flertovala sa njim pre mene - rekao je Stefan.
Ja sam objasnila da sam htela da se skloni tema sa Vladimira, ali su me svi ubeđivali kako ja imam emocije, a ja sam mogla da priznam da sam ih imala, ali nisam! - rekla je Jovana.
Ona je shvatila da ne voli Luku, jer je pogledala nekog drugog i to je ona sama shvatila! - dodao je Stefan.

Foto: Pink.rs

Ja sam mogla glavu na panj da stavim da ne bismo bili ni ovde ni napolju, ali dakle ja sam bila sigurna da ne bih bila sa Vladimirom i Anđelom do kraja rijalitija a meni su se emocije prema Luki ugasile, a onda je ušao neko prema kome su se upalile! - dodala je misica.
Niasm siguran da bi bila sa Anđelom, ali mislim da bi nastavili da flertuju i jednopm kada smo se posvađali, ona je ujutru otišla kod njega i tada mi je sve bilo jasno, a ona mi je rekla kako sam je ostavio i kako je ona slobodna. Ona je tada sedela na dve stolice, jer nije bila sigurna u mene i igrala je igru - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Šebez je neko ko je spavao gde je Neca, ali Anđelo i Šebez nisu bili najbliži! Ja to nisam tako zaključila, a ovde misle kako sam prostakuša i neću da dajem u vetar neke stvari koje nisu istina, a što se tiče Šebeza sa njim nikada nisam imala odnos koji može da bude kao muško ženski i primetili bi svi sve šta sam radila! - rekla je Jovana.
Anđelo se zato i razočarao jer je imala nešto sa Šebezom, a njemu je davala signale! - provocirao je Karić.
Sve je češće da zadrugari komentarišu kako si sa Stefanom zbog interesa, i kako se boriš pored svega da ostaneš u tom odnosu, a Ermina kaže kako si se zaljubila u euro? - pitao je Darko.
Ja jesam ušla zauzeta, ali sada se vidi kako se ja u vezi borim i ja sam nešto idealizovala, ali niej bilo tako kao i sada ja se borim da sve to traje. Sve je to katastrofa, svako priča iz lične perspektive, i da sam htela da unovčim lepotu ja bih to uradila u spoljnom svetu, a ne ovde da se blamiram i pokazujem svoje negativno izdanje. Mene to ne treba da vređa, ali me kako kad i povredi jako ali mi ne smeta jer znam da to nisam, a da sam htela prodala bih se tamo daleko sa roleksom a ne ovde fosil! - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga