AKTUELNO

Smatra da mu to nije pametan potez!

Nakon što je Paula Hublin zapretila Franu Pujasu da će stati na stranu Mine Vrbaški ukoliko ga ona bude napala, a sve zbog toga što ju je provocirao, Filip Car ga je posavetovao kako da se ponaša sa zajedničkom bivšom devojkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da je diraš, imaš sreću da nije bila zaljubljena u tebe. Ona je psihički otcepljenja, mora da bude uz nekoga. Ali veruj mi, da je bila zaljubljena u tebe, bio bi ti haos. A dosta te je oprljala. Od mene, koji sam stariji od tebe je napravila majmuna. Ne diraj je prvi, pusti je ako te dira. Ja znam da si ti bio zaljublje u nju - govorio je Car.
Ne, jer sam ja sve vreme znao šta ona radi - pričao je Fran.
Samo treba biti oprezan. Meni je Mina pričala da je Tomović muškarac koga je najviše volela. Rekla mi je da je se ponašam 50% kao on, da će ona da me voli 3 puta više. Mene je ona izluđivala, podsećala me na neku osobu iz mladosti. Ja sam osuđen zbog nje, izvukla je iz mene sve najgore - dodao je Filip.
Iz mene ne može jer nisam bio zaljubljen - govorio je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Već ti uzdrmava odnos sa Ša, Paulom, Rialdom. Koliko te digne, vidi kako Mišela, koliko mu je dala samopouzdanja, ona može da te unakazi. Može da te unakazi, može da te usavrši. Nemoj to da radiš - istakao je Filip.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.