AKTUELNO

Nova rasprava!

Belu kuću je ušao Milan Milošević, koji je otpočeo emisiju "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje", a prva tema za stolom je bila današnja raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Kristijana Golubovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče podele budžeta, ja nisam glupa, ja sam hiperinteligentna! To što je on meni rekao da većina misli da sam mentalno zaostala, to u stvari on misli. Ja sam kod Darka Tanasijevića rekla sve o našem odnosu, bili smo okej, ali me je povredio zbog svega što je izneo i nismo ni nikakvi prijatelji, a on je mene mnogo uvredio kada mi je bilo jako teško i psovao me je! Ponizio je danas mene, kao i sve ostale a sebe voli da uzdiže. Mišel je neko kome je Kristijan sve isto govorio poslednjih šest meseci, a on nije hteo da se skloni od njega i sada mu nije lepo kada čuje sve! Mišel u poslednje vreme je neko kome se svi smeju jer se folirao, ćutao je Kristijanu, a sada dva meseca pred kraj mu smeta i od mene je hteo da napravi bolesnika i da predstavi da ja njega napadam, a juče je u pabu ničim izazvan rekao kako sam ja sektašica i pokušava da uđe u komunikaciju sa mnom, i danas mi je sve bilo smešno, jer on pokušava da se približi meni! - rekla je Miljana.
Ti nisi spavala kod Kristijana u krevetu i pričaj o tebi i njemu, ne o njemu i Mišelu! - vikala je Sandra.
Daleko ti lepa kuća! Nisam je napadao, ja sam samo rekao da mi smetaju njene stvari koje su bile razbacane po pabu, a moje su bile složene i smetale su! Miljana prekini, jer si s*ala u pabu po podu i po dvorištu - rekao je Mišel.
Tebi se ljudi smeju kada te vide sa devojkom i te nagle promene dva meseca pred kraj! - vikala je Miljana.
Ja tebe žalim, i na osobe kao što si ti svako treba da se sažali! - odgovorio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga