AKTUELNO

Drama traje!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Ani Bulatović, koja je želela da prokomentariše to što je Jovanu Ljubisavljević publika izglasala za osobu koja je spremna sve zarad lične koristi. Ana je takođe glasala za misicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam jedina navela Jovanu, zato sam se javila. Jesam je navela jedina. Mene osećaj nikad ne vara. Ona me je ismejavala kako ja nju mrzim, kako sam je ja jedina navela. Nisam je bez razloga navela, nisam luda. A ne mislim da je sa Stefanom iz koristi, mislim da se stvarno zaljubila u Stefana. Mislim da su druge stvari bile iz koristi. Mene niko ne može da ismejava - istakla je Ana.
Ja moram da kažem da je koristoljubiva i u vezi sa Stefanom, jer prelazi preko raznih uvreda - dodala je Nadica.
Ljubav je dvosmerna ulica. Ja sam se dve godine borila za ljubav. Pačavre se jedino bore za ljubav. Od nje se to ne očekuje, jer je sa Stefanom tek tri meseca. Iva se borila za ljubav - istakla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav za sve devojke koje se bore za ljubav, a ne one koje idu sa muškarca na muškarca. Ti mene komentarišeš? - govorila je Jovana.
Možda si imala i nekog drugog pored Luke - dodala je Miljana.
Da si iz Beograda, znala bi - rekla je misica.
Ti hoćeš da budeš žrtva njegovog prostakluka. Od Ive se očekuje da prelazi preko stvari, od mene se očekuje, ali od tebe ne. Smatram da to radiš zarad ličnog interesa. Ne opstanka, opstanak si obezbedila sa Vladimirom i Anđelom, a sada se boriš da budeš žrtva njegovog prostakluka - nastavila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuj neočekivano - poručila je misica.
Anđelo te je odbio, jer je video kakva si, on ne voli takve devojke. A sebi ne bi dozvolila luksuz da budeš sa Tomovićem, jer znaš kako bi prošla, ali si bila zaljubljena u Vladimira - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam iznenađena. Svašta sam očekivala, i da sam perfidna, i lukava... Ovo nisam očekivala, jer sebe ne smatram za tako nešto. Ali mi je drago ko god se javlja sada. Drago mi je da je Anči dobila krila, da je narod podržava, da ona vidi šta ona vidi. Dok sam se sunčala, razmišljala sam šta je to u Ani. Mislim da je to taj čovek na koga ga podsećam, jer sam crna, biću Čoko Moko. Ana ima veliku traumu i ja sam je podsetila na tog muškarca, videla je njega u meni i to će trajati do samog kraja. Da joj dam kompliment, ona bi isto uradila. Ja stojim uspravno - rekla je misica.
Mene ne možeš da ismevaš, ja u tebi to vidi i smeta mi ta tvoja perfidnost i lukavost - poručila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.