AKTUELNO

Večiti rat između njih.

Nakon rasprave između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, debatu na temu manipulacije je nastavio Nenad ALeksić Ša.

Mogu da kažem da i ti Dragana tačno znaš kad izgovaraš, po prirodi nisi uopšte mirna, i te kako dobar manipulator, kvalitetan. Rialda je prekucala igricu, ali ona onako perfidno manipuliše. Onda, Paula, šta si ti uradila Franu da se vratio. Ermina pokušava da bude, Sandra je kalkulator. Iza svakog milog lica se kriju zmije. Ne verujte ženama koje su takve, zato volim drugačije, sa kojim odmah znaš na čemu si. Zeznuo sam se par puta, ali nikad više sa cici mici devojkama. Nemojte da se ljutite, ja sam rekao da smo svi ovde manipulatori - pričao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila izmanipulisana jer sam bila emotivno sje*ana - rekla je Sanja.
Vidiš istinu, veruješ u laž, ali to nisi kriva ti. Svaki muškarac, kad vidi dobru pi*ku, naravno da će da se zaljubi. Znaš šta su manipulatori, Đedović prema Kulićkama, e to su manipulatori - ubacila se Matora.
Možda sam ponekad u životu manipulisala, više sam ja bila - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

E nisi, kaže mi volim te, a onda dođeš... Slušaj moju manipulaciju, ležim sa mojom jednom devojkom, sve u fulu, ja nikad jača. Tri sata kasnije, ona kao igra igricu, kad eto ti, slao mi je poruke, ali ja tebe volim. Plače, kuka, raskid, kraj. Uveče dolazim, kaže opet isto, jesam malo, ali me voliš zar ne? Najjače kad mi riba kaže da me voli kao čoveka, ali me ostavlja, ide za pe*isom. Imam taj trip da jurim strejt devojke - nastavila je Matora.
Gledam Janjuša, zamisli to ludilo, priča kako se kaje. Po meni je jedini manipulator ovde Marko. Ne možeš da budeš manipulator ako se vidi šta radiš - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga