AKTUELNO

Evo šta im je poručila.

Nadica Zeljković je danas na porodičnom sastanku imala kratko izlaganje, zatražila je poziv sa ćerkom Kijom, pa se obratila Nenadu Aleksiću Ša i ponovila mu savet koji mu je dala juče.

Ja jedine zamerke imam protiv Ša. Ne možeš da pretiš, kada si tema, moraš da se smiriš i da imaš glavu za sebe. Niko ti nije kriv što si tema. Ja se tebe ne bojim, potrudi se da shvatiš da je to tema - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je ustala Mina Vrbaški, koja je želila da reši probleme sa Kristijanom Golubovićem, Mišelom Gvozdenovićem i Filipom Carem.

Ja imam tri situacije, da tako nazovem. Želim donekle da rešim i kažem šta mislim. Prvo ono za Kristijana, to je bila svađa gde je bespotrebno ispao sukob. Stresno je mojima da vide konflikt, ja više neću ulaziti u svađe - rekla je Mina.
Što se tiče Mišela i mene, moja je greška što sam prihvatila da budem prisnija i bliža, a da nisam odmah prihvaćena kao devojka, zbog toga sam se nervirala - istakla je Vrbaški, koja je rekla da joj je krivo što se na ovaj način prekinuo odnos sa pevačem.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Cara tiče, ja sam sinoć ono okrenula na šalu. On nije kriv, nego smo mi krive. Ne može niko na njega da skače. Krivo mi je što moje drugarice po ko zna koji put moraju da slušaju neke stvari, sto puta sam rekla, pa porekla. Ne želim da me bilo ko od prijatelja brani, mogu samo da me kritikuju. Ne zaslužujem da me bilo ko tapše po ramenu i teši. Mene treba da kritikujete, a ne njega - istakla je Mina.
Ja sam od danas na Carevoj strani - rekla je Sandra.
Što se tiče Aleksandre, ja znam koje su moje greške, ali sam ja ovde. Takva sam kakva sam. Nema potrebe da se ljutiš na mene, ti si to dozvolila, kao i ja. Od mene ćeš uvek imati iskreno prijateljstvo. Sve što sam ti rekla, to zaista mislim. Ako sam ja budala, bar ti uči na mojim greškama! - zaključila je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.