AKTUELNO

Haos sa svih strana!

Naredni zadrugar koji se obratio cimerima na porodičnom sastanku bio je Mišel Gvozdenović, koji je želeo da reši svoj odnos sa Minom Vrbaški, koja je naprasno prekinula svoju prisnost sa njim, a sinoć je obnovila odnos sa Filipom Carem.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Mine Vrbaški, ona je devojka koja mi se zaista svidela. Tu nije bilo interesa, igre, koškanja, nametšanja. Ja sam pokušao posle nekoliko meseeci da imam malo intimniji odnos. Ja ne volim da dajem lažnu nadu. Kada ulazim u odnos, ulazim kao sigurna osoba, kad osetim potrebu da je to to. Mi smo imali neki intimniji odnos bez s*ksa. Mina traži da je neko pljuje, to traži, a ovamo priča da želi osobu koja će da je razume! - rekao je Mišel.

Pevač je optužio Minu da je sinoć bio deo njenog zadatka, koji je sama sebi dala.

Trebalo je da bude neka igrica, a ja sam iz dobre namere prebacio Nataši signal, da ne bi to radila - istakao je pevač.
Mišel je naručio pesmu "Pleši". Ja sam ga gledala, i on je rekao: "Još malo". A Mina je meni prišla da komentariše kako Mišel gleda Draganu - istakla je Nataša Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam išla kod Drveta da prodam sliku. Čorba, bio si u pravu za Mišela - dodala je Mina.
Ja ne shvatam osobu kao što je Mina Vrbaški, koja kao kupuje mir sa Filipom Carem. Ako kupuješ mir, ne kupuješ toj osobi alkohol. To nije kupovina mira, nego kupovina nemira. Čuo sam i da je huškala Filipa sinoć protiv mene. Ne tvrdim, ali sam tako čuo - rekao je Mišel.
Nije te ona spomenula, ja sam te spomenuo, ona mi je rekla - ubacio se Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti voliš muškarce koji se ovako ponašaju prema tebi kao Car - nastavio je Mišel.
Što si ulazio u odnos sa mnom ako sam takva? - pitala je Mina.
Svidela si mi se - odbrusio je pevač.
A čekaj, Mišel. Što si ti ulazio u bilo kakav odnos sa Minom, kada znaš kakav odnos mi imamo sedam meseci, a ti i ja smo dobri? - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovi ljudi su ludi. Car meni zamera što sam imao nešto sa Minom, slobodnom devojkom tada, a on je tad ležao sa Aleksandrom. A ja nisam ušao u vezu sa Minom, jer sam znao da će pući pre nego što je krenula - govorio je Mišel.
Samo što nisi imao s*ks sa mnom - rekla je Mina.
Da sam hteo, imao bih - odbrusio je pevač.

Matora je napala Mišela da što se vadi, smatrajuću da je bio u vezi sa Minom, a da se sada vadi time što je rekao da je nije ozvaničio.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, nije kriva ona, nisam kriv ja, Minu ću i dalje da poštujem. Ne možemo nikad više da imamo odos koji smo imali. Ali je poštujem - zaključio je Mišel.
Mina je htela da priča sa tobom juče, ali nije htela, jer nisi ozvaničio vezu! - dobacila je Teodora Bilanović.
Ti nisi fer, Mišel, spavao si kod nje u krevetu, danima ste bili prisni, šta ti ima nju da testiraš? - pitala je Sandra.
Nisam stekao dovoljno poverenja da ozvaničim vezu! - pravdao se Mišel.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.