AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Nenada Lazića:"Da li sada znaš ko su ti prijatelji?"

Foto: TV Pink Printscreen

Znam, posle onoga što se desilo rekao mi je Mišel ko mi je sve prišao dok sam bio u nesvesti, a to su bili Sandra, Mina, Jovana, Bora, Milica i čuo sam da je Milica plakala,a da su bile Ana i Dragana svakako! Odlučio sam da budem na distanci,a ja sam rekao da nisam kriv i da nije tako trebao da reaguje a ja napolju jisam imao ništa pa se nisam svađao ni sa kom, i samo sam shvatio sve - rekao je Neca.
Poenta nije u siru, nego u bezobrazluku kada je vređao Kristijana i nazvao ga p*čkom i nisi svestan da je svuda letelo staklo! - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Cvele, zašto dopuštaš Ani da te kontroliše ustani i reci? - glasilo je pitanje.
Ne kontroliše me, nego ne želi da se svađam i zameram! Konkretno za Necu i Kristijana, ja nisma odreagovao jer nisam ništa video i ne opravdavam neke stvari kada sam sve čuo! - rekao je Cvele.
Po ko zna koji put smo videli da si provocirao Maju, pa si glumio čoveka koji je pao i sma tražiš svađu? - glasilo je pitanje za Jnajuša.
Nisam je provocirao, ja sam se samo našalio! Nisam je provocirao - rekao ej Janjuš.
Videla sam da ima šljokice, on je jako veliki glumać! - vikala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga