AKTUELNO

Još uvek nesiguran, ali veran.

Sandra Rešić je sedela u dvorištu, pa pričala sa Nenadom Aleksićem Ša o njegovoj situaciji, pitanjima i komentarima koji ne prestaju o Tari Simov.

U jednom trenutku je meni bilo dovde napada na Taru. Kad se i ozvaničila veza, opet sam ja na nju, jer si ti bio psihički nestabilniji. Ogroman period je bila Tara napadana, a ti si bio pošteđen maksimalno - pričala je Sandra.
Ne dam negativno da se priča više o njoj - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si bio tema ceo pretres jednog ponedeljka, druga tema nije postojala. Sećam se pitanja od prošle godine, za Draganu Mitar... Tebe ni Taru nije niko ni ovako dirnuo - nastavila je Sandra.
Ti sam sebe tovariš. Ti ulaziš u raspravu sa Miljanom... Ustaneš i kažeš, jeste, uradio sam to i to - objašnjavao je Mića.
Misliš da bi bilo sad normalno, evo Kenan, zamisli da on obuče haljinu i provocira Brendona? Zašto sam ja napadnuta za poljubac sa Matorom? Prosto neke stvari nemaju istu težinu, ja sam isto mislila kao i ti, kako se to osuđuje toliko. Ne očekuje se od svih ljudi isto - rekla je Rešićeva.
Kapiram. Nije mi lako - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Što nije pobegla pre Stefana? Pre poziva sa njim? Nije ti lako, ali ne možeš da očekuješ pozitivna pitanja - dodala je Sandra.
Ne očekujem pitanja, ali osećam se kao najgori lik. Neću da dignem ruke od nje, ja sam lojalan. Meni bi bilo najlakše da znam šta se dešava napolju - rekao je Ša.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga