AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Paulu Hublin: "Rekla si da si se ovaj put pomirila sa Franom jer si želele, zašto si se onda pre mirila?"

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, htela sam da budem sa njim ponovo i da se unormalimo, ali sve pre ovoga je bilo jer mi je bilo žao, jer je bio depresivan i prilazio mi je! Ja sam rekla da u životu ne znam da budem sama i da nisam davala sebi prostor da budem sama, i nisam probala to ja uvek moram da budem u vezi, a u neke veze ulazim jer mi je dosadno i umislim da sam se zaljubila, ali ja nisam normalna. Bila sam i sa Filipom super, danima sam tada razmišljala da li bih mogla da se pomirim sa Franom - rekla je Paula.
Ova nije normalna, spavala je sa momcima iz dosade! Ja ovo nisam video, Mina i Car katastrofa, Čorba sedi sam, a Teodora sedi pored njegove bivše, Fran kao grobaru sa lopate da je pobegao, Sanja je treudan možda sa Mininim dečkom, ja ne znam šta da kažem. Ova plače za Anom, a pozdravlja Šaka i Gileta, a Mišel momak Mine Vrbgaški od tri dana i mi sada tumačimo ko se sa kim j*bao! - vikao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga