AKTUELNO

Nova tema!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca",a naredno pitanje je pročitano za Mišela Gvozdenovića:"Da li misliš da Mina nije dobra za tebe pa nisi hteo da je priznaš za devojku?"

Foto: TV Pink Printscreen

Nije, ali ja nisam imao poverenje jer sam video pre kako ona funkcioniše, jer njene veze nisu valjale, ali sam nam davao prostora i on je pokušala sa mnom kao sa nekima pre, a ja nisam drugi muškarac nego prvi i jedini ali joj želim sve najbolje. Ona je rekla ove za stolom kako neće da ima ništa sa njim, a onda je rekal kako ide da spava da bi razgovarala sa njim, pa ne može da igra tu igru! - rekao je Mišel.
On je čuo priču za nju i Cara i tada je sve stalo! - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pričala sa Mišelom, oni su pili kafu a onda ga je ona pitala zašto je nervozan jer nema gde da stavi hranu. Mišel je bio baš nervozan, a onda je rekla kako ona ima probleme i htela je da razgovaraju ali nije mogla, a onda je Mina meni rekla kako ne može da podnese da ne želi da je prizna kao devojku i da si to uradio bilo bi drugačije, ali je i ona pogrešila zbog Filipa sada ste mi isti! Ona je navodila na svojui igru, on je na svoju - rekla je Matora.
Mi smo pričali svi i legli smo da spavamo! - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga