AKTUELNO

Sve se saznalo!

Nakon klipa na kojem je prikazana akcija Kristijana Golubovića i Kristine Spalević, voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Marka Janjuševića Janjuša:

Foto: TV Pink Printscreen

Svi znate kada je pušten moj i Majin klip prošle godine sve se čulo. Kristijan je pokazao ovde kao zajebanciju. Ja ne znam da li se zaljubio, ali je svestan da ovo nije dobar odnos, to ne izgleda dobro po neke druge stvari. Nije mu svejedno. Mrdalo se dosta toga - pričao je Janjuš.
Nećemo ovde pakovati sve, šta god da je bilo, mi mislimo da je bilo se*sa - rekla je Ermina.
Ovde su ljudi rekli da je bilo se*sa, a on je rekao da je ona radila. Vreme je da Kristijan kaže istinu - rekla je Nadica.

Nadica Zeljković je napala Kristinu, a onda su zadrugari skočili da je brane. Kristijan je prišao da teši Kristinu koju je Nadica osudila, pa ju je čak i zagrilo.

Ovo nije fer - kometarisala je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde se vidi da je bilo svega, i ona je to priznala - rekao je Karić.
Ja mislim da je bio se*s. Ja nisam neko ko morališe i ko osuđuje. Svi smo videli šta i kako. Emocije ne mogu da se sakrije, vidi se da je Kristina iskrena. Oni ovde najbolje znaju kako će se osećati i kako se osećaju - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću pričati iz poštovanja prema njoj - rekao je Krisitjan.
On se pere od odnosa, kao neka ca*a je. Kristijan laže a ne trepće. Ona ne može da laže, bio je se*s ovde, a da li će oni ozvaničiti to je do njih. Ona je čista, sve zavisi od njega - rekla ej Sanja.
Ona je sve rekla, ja sam rekla da to neću komentarisati. On se kleo da nije imao se*s. Ne želim da ulazim u konflikt sa njim, ja neću da pričam - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga