AKTUELNO

Šok!

U nastavku emisije ,,Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da vide retrospektivu odnosa Aleksandre Nikolić i Filipa Cara i njihovu raspravu za crnim stolom tokom večernje emisije.

Kad god je neka priča sa Aleksandrom bila, dobra ili loša, nikada nije propustio da kaže da je sve to kako mi kažemo, ali dok su bili zajedno, da je bila zaljubljena u Kristijana. Šta radi sa njom, šta radi sa Minom, mislim da ni on ne zna šta radi... Ja mislim da mu se Aleksandra sviđa, ali da je zaljubljen u Minu! Kad hoćeš da se sklonip, onda se skloniš! Ona njemu dozvoljava da ima dovoljno mozga, da nju isto tako, kada ova digne sidro, da je ova tu uvek, jer će uvek moći da kaže ,,Aleks, dođi" - izjavila je Sandra.
Ja sam prisustvovala svim situacijama, bila sam tu u komšiluku, da ti kažem zapravo, tek sada mi je postalo zanimljivo u rijalitiju - bila je kratka Mina.
Mina je zaljubljena u Mensura, iz tog razloga se miri sa njim. Dao joj je lažnu nadu, hteo je priču sa Aleksandrom, ona sada može da lupa, da ulazi u izolaciju, nema prava da je gura - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ćeš ići u ludnicu, ne, ti ćeš ići u ludnicu! - poručila je Aleksandra Filipu.
Care, jako je sramno to što ti sebi dozvoljavaš da ti pljuješ Aleks u lice, odakle tebi pravo? - upitao je voditelj.
Udarala me je na kvarno, cele ruke su mi izgrebane! Ti mene izluđuješ do krajnih granica da te pljujem - kukao je Filip.
Bolesniku poremećeni! Kako se ti ponašaš prema meni?! Je l' u redu da me iskorišćavaš?! Da me lažeš?! - urlala je Aleksandra.
Ja kada stvarno imam emociju sa njom, ona ode da priča sa Matorom i kaže joj da se pere sa mnom, jer ima emociju prema Kristijanu - rekao je Filip.
Ti si me pravio ljubomornom svaki dan! - izjavila je Aleks.
Ja sam rekla da sam njemu rekla danas da hoću da se igram, da mogu da kažem da je ovo moja osveta sa njene strane! - poručila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti sada kažem, ono što ja znam ili ne znam, to nikada ne bih rekao pred kamerama! Jako je smećarski to što sam izneo u svađi za silovanje, jednom smo pričali ispod pokrivača o tome, a sve drugo što sam joj rekao o majci, prostituciji, to je ono što se pričalo u ovoj kući! - tvrdio je Filip.
Sve na svoje dođe, ja uvek kažem to - dobacila je Mina.
Ti si mene povredio dovoljno i isponižavao! Ja ti kažem da si lep, ti se iznerviraš! Poenta je što ti ovo radiš peti put, poenta je što me lažeš! On je meni rekao da ne može da bude sa mnom zbog Kristijana i Tome... Ja mu uvek pređem preko svega, gurao me je, nema šta mi nije radio, pričao mi je kako sam prostitutka, kako me nije sramota, kaže da postoje dokazi - odbrusila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga