AKTUELNO

Nisu ih štedeli!

Upravo su u Beloj kući počele Nominacije. Zadrugari ovo veče biraju između Mine Vrbaški i Filipa Cara. Prvi koji nominuje je Marko Đedović.

Kod njih se uvek nešto novo dogodi. Juče smo videli opet igranje. Filipu bi bilo najpametnije da uđe u mirnu luku sa Aleks, jer ona sa njim ne bi igrala igre. T o je prva emocija od početka Zadruge. Mislim da Car sa njom ne pravi onakve scene, koje pravi sa Minom. Ta njihova veza ili igra nikome ne odgovara. Mina je iz njega izvukla najgore stvari, on je više rekao o sebi nego o njoj. Ima sedam nedelja da promeni mišljenje o sebi. Mina je meni četiri godine ista, ona igra igre, ona mene nikada nije uvredila, iako sam je polivao vodomk prošle godine ali sve zbog Mensura. Minu nikada ne mogu da pošaljem izolaciju, šaljem Cara i nadam se da će se vratiti bolji - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se najviše puta posvađala sa Carem, svašta sam mu rekla. On i ja nismo komunicirali neko vreme, niti sam ga komentarisala, a onda je opet popio i pokazao ono lice. Nesebičan jeste, ali je pakao za sve. Mina je moja, sa njom komuniciram očima, ne mešam se u tvoj ljubavni život, ali za Filipa mislim da je pakao. Ti si moja, ostavljam tebe, a šaljem Cara - nominovala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Car bio vođa, njegov kometar upućen meni je bio iskren. On je nesebičan i jako dobar, ja njega ostavljam, jer je prema meni bio iskren. Nismo imali konflikt nikada. O Mini imam isto mišljenje, i verujem u nju i Mišela ali samo ako je prizna za devojku - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga