AKTUELNO

Sve se pamti!

U toku su nominacije. Zadrugari ovo veče biraju između Mine Vrbaški i Filipa Cara. Naredna koji nominuje bila je Milica Kemez.

Oni su po meni rekorderi, stalno su u izolaciji. Car je meni bio sjajan, prezanimljiv, duhovit, ali se promenio. Ne dopada mi se njegov vokabular koji ima prema devojkama. Sam je kriv za sve što mu se dešava. Ne družimo se više, i to mi je žao, ali je sam kriv za to. Imaš, Minu, Aleksandru, Sanju koja je možda trudna, famozni trio fantastiko. Sa druge strane Mina, koja se promenila, ona koja je odlučila da stavi tačku na neke teške veze, ona voli momke slične Caru, Mensuru. Ostali su samo oni sa kojima ona pokušava da se promeni. Ona nije takva, može da proba da menja muškarce, ali ona voli mangupe, i ulične fazone muškaraca. Bilo bi divno kada bi ona uspela sa Mišelo, da je usmeri na prave vrednosti. Ja ću danas sačuvati Cara, a nominovati Minu - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina i ja smo super, o njoj imam jako lepo mišljenje. Od Cara sam se odaljila. Htela sam da mu pomognem, a on me je izvređao i svađali smo se. On je meni uputio žestoke uvrede, razočarao me je, a on ne zna da ceni osobe koje su uz njega. On je dobar, ima dobru dušu, ali me je uvredio i šaljem ga u izolaciju - nominovala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Cara volim jer je nesebičan, ali ima mane jer je bezobrazan prema devojkama. On treba da povede računa kako se ponaša prema Aleks jer samo sa njom ima mirnu luku. On bolesno voli Minu, ali mora da je pusti i da uživa sa Aleks.Mina je neko ko je tu uz mene od kako je ušla, za sve mi je dala savete. Doduše ja sam sve pogrešno uradio, pamet kaže jedno, srce radi drugo. Ona traži svoju sreću, ja i ona smo jako slični i emotivni. Verujem da je njena sreća sa Mišelom. Nominujem Cara - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga