AKTUELNO

Svi za jednog, jedan za sve!

U toku su nominacije. Zadrugari ovo veče biraju između Mine Vrbaški i Filipa Cara. Naredne koji nominuje je Nataša Radan:

Meni je Car bio najzanimljivija osoba od starta, ali posle sukoba koje smo imali nismo u dobrom odnosu, sa Minom sa druge strane sam super, i naravno nju čuvam njega šaljem - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip i Mina su najgora moguća opcija ovde. O Filipu ne znam šta da kažem. Moraš da menjaš te neke stvari. Tvoj odnos sa Aleks meni je jako zanimljiv. Sam si kriv što ti ona to radi, a ti i ja smo sada u korekran odnost. Mina i ja smo super. Meni je ona super sa Mišelom, ona je meni jedna od najbližih osoba u kući i nju ću sačuvati - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da se ponavljam, sa Carom sam okej, ali Minu mnogo volim, i u našem je klanu, pa ću je sačuvati - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe nisi ti u vezi sa jednom devojkom, ti se muvaš sa više devojaka, i onda juriš Minu. Ona je meni jedna od najbližih i družimo se stalno, ali ne mogu da je nominujem. Filipe ti si uvek nominovan sa nekim koga ja volim. Za Minu bih voleo da bude normalnija, i da se sredi do kraja rijalitija, jer kada njoj nije dobro nije ni meni, jer je ona moja drugarica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga