AKTUELNO

Krenulo je napeto!

U toku je "Igra istine", a naredno pitanje je postavljeno Mišelu Gvozdenoviću.

Iskreno, da li ti se dopada Mina i da li planiraš da ozvaničiš vezu sa njom? - glasilo je pitanje.
Mina mi se definitivno dopada, ne bismo imali ništa više da nije tako. A za vezu, potrudiću se i bilo bi lepše da ostanemo drugari, nego da dođe opet do neke nedoumice i voleo bih da imamo dobar odnos, a vreme će pokazati kakav će biti odnos. Ako emocija bude toliko jaka, ja ću ući u vezu! - rekao je Mišel, pa postavio pitanje Lepom Mići:

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, koje su devojke u pitanju za koje ne znamo, a koje su spavale sa Filipom, jer ti si započeo tu priču? - pitao je Mišel.
Nije krenulo od mene nego od Cara, ja sam došao sistemom elimicnacije, a rekao je kako je spavao sa Monikom, a posle kaže da nije! Bilo je tu svega i imao je intimu sa Sanjom, Minom, Aleks i sa Kristinom! A kakav si imao s*ks, ti najbolje znaš i ostaju tri devojke koje nisu ovde, a bile su u Zadruzi. On sada stvara kontrasumnju, jer znamo za neke četiri, ali sada su nove četiri za koje niko nije znao. Devojke koje su zvale Cara pre rijalitija, te je i j*bao! Ja sam mu rekao za Moniku, a onda je on skočio i zakleo se, a ja mu duboko verujem i ako je lakše Nataši Radan, ja sumnjam - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bio oralni s*ks! Ali ja neću da pričam o tome - rekao je Car.
On je rekao da je bio u Novom Sadu i Beogradu, a tamo su Dragana i Milica! - rekao je Đedović.
Meni se nameće nešto i ostavlja se prostor za neke stvari, ja nisam bila sa njim i da sam bila nominovana ostala bi ta priča, a ja ako sam se j*bala radila sam to transparentno i kažem da jesam! - vikala je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti sada svojom reakcijom daješ znak da te napadaju, ali mi nismo bili ovde i to je tako. Ja znam mnogo stvari, ali ne želim da pričam i da ih iznosim! - rekao je Car.

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga