AKTUELNO

Nova rasprava!

U toku je "Igra istine", a naredno pitanje je postavljeno Sanji Stanković.

Mi nismo u nekom odnosu, da li misliš da treba da razgovaramo jer mi je jako glupo što ti se nisam obratio i upadam u neki nemir, ali imamo neku dužnost u svemu ovome što nam nameću i da li misliš i želiš da razgovaramo? - glasilo je pitanje Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje je. kada se potegnu takve teme, trebalo je da priđeš, ali što se tiče te teme da treba da se razgovara, ja bih svakako nosila svu odgovornost. Ako ti osećaš da razgovaraš, ona je trebalo! - rekla je Sanja.
Sanja, vi ste mene za moje postupke upropastili ali ja jesam svakakav, ali nemam potrebu da budem u čoporu i ne želim da širim lošu sliku, ali imam potrebu da razgovaramo, jer se radi o trudnoći - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam radila test i negativan je! - rekla je Sanja.
Nataši kada se to desilo, nije joj bilo dobro i meni to da se desi, ja bih tražila da izađem momentalno i otišla kod lekara, a ti se ponašaš kao da je to ne znam ni ja šta! Jednostavno se foliraš, jer pokušavaš da praviš priču - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo me ostavi na miru, samo mene napadaš! Sedi tu i ćuti... Ja znam šta radim i prestani da skačeš na mene, ja ću tražiti da me vode ali mi je jako čudno jer mi kasni dva meseca, a meni nikada nije kasnilo! - vikala je Sanja.

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga