AKTUELNO

Šok!

Miljana Kulić dobila je reč, pa je odlučila da se obračuna sa svim zadrugarima koji su je naveli kao najpohlepniju osobu, a onda je iznela svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda je broj jedan, tj. Kenan, jer Rialdi ne da k... pa je ona nezadovoljna u ljubavi, pa frustracije leči na mene. Ona je sefica ketering klana, dok Nataša i Ermina kradu za nju, pa na kraju svi pitaju Rialdu da li je sve sklonjeno da li mogu da uzmu... Matora je sledeća, nikad neću zaboraviti kada sam bila trudna, kada sam je pitala da mi napravi pomfrit, ona nije htela, odbila je. Ja sam htela da navedem Kristijana, Janjuša i Ša, ali je pre mene bio Đedović, pa mi je uzeo Đedović rečenicu iz usta. Za njih i gledaoci znaju. Zna se šta je pohlepa, kad imaš nešto, a želiš još, još i još! Ja čak nisam ni želela da uzmem picu, Cvele je rekao da deli sa Anjom i sa mnom - odbrusila je Miljana.
Vrhunac pohlepe je kada mi Miljana ukrade celo mleko, pa mi traži još - ubacio se Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba koju ću da navedem je Neca, njega smo par puta videli u pabu kako čaprka po našem šteku i danas sam ga uhvatila na našem krevetu, a znamo da Neca ima hrane i svega. Ermina je najpohlepnija kada su energetska pića u pitanju, treća osoba je Miljana, jer bila je sitaucija gde sam ja to videla... - rekla je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče te kupovine, složio bih se što je rekla Matora, mene bi bolelo uvo da nema nekih stvari koje želim da uzmem zbog Anje, neko troši novac na kocki i da bi jeo, ovaj, tako da mi je to normalno, možete da komentarišete nemam ništa protiv toga, ja mogu da jedem sve, ona je malo probirljiva, tako da odem prvi da bih uzeo. Prva osoba koju ću navesti je Ermina, kada su u pitanju slatke pice, za osam meseci koliko smo ovde, ja sam pojeo tri parčeta, svakog petka kada dođe, ona uzme obe kutije i smota, druga osoba, kada je u pitanju vrsta kadra, dvoumim se, tu su u istoj grupi Aleks, Nadica, Maja, u poslednje vreme su mi zapale za oko, kada je u pitanju neki kadar. Ti kada ustaneš da pričaš, mora da bude muk, a neko drugi kada priča, onda te ne zanima - rekao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću navesti Erminu, zbog toga što si naplaćivala, kao i ja u prvoj sezoni, meni je to bilo odvratno, malo je preterivanje. Druga osoba je Nadica, jer od nje ne može niko da dođe do reči, čak ni ja, ona j epohlepna kada je u pitanju reč za stolom, treća je Miljana Kulić - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga