AKTUELNO

Haos!

Milica Kemez ustala je za crnim stolom kako bi prokomentarisala i navela ko su po njenom mišljenju tri najpohlepnije osobe u Zadruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Bulatović, ona je meni jednom rekla da ne može da mi da malo muslija, prvi put je kupila sve i onda ne može da mi da, ali ona je takođe neko ko uzima sve od svakoga - rekla je Milica.
I ti isto, daj kafu, daj ono... - provocirala je Ana.
Ana, Ermina, ona je to i za sebe rekla sama, bori se za sebe, ja sam zbog toga izašla iz tog društva
Ne razumem Milice, zbog čega si ti izašla, ti si se ovde klala sa Erminom, najviše, a sada se družite, ne razumem, pričaj sada, navodiš, a ne želiš da kažeš? - uzvratila je Rialda.
Ja ne želim da budem u tom čoporu - pravdala se Kemezova.
Ja ne mogu da verujem da neko ko se druži sa mnom od prvog dana, 'ajde Nadica, koja nas naziva čoporom, klanom, ali ja se sa tobom družim od prvog dana, ali kao te stvari koje si ti videla - odbrusila je Rialda.
Mene je sramota da navodim situacije! - pravdala se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste to ispalo glupo, ja sam u početku mislila da je ovo kolektiv, ali kada sam shvatila kakvi su ljudi i da prvom prilikom prebacuju, ne dele, sebični su, ja najviše mrzim sebične, koji se grabe. Mića i ja smo bili među prvima koji su theli da ketering klan rasture.

Potom su se Miljana Kulić I Mišel Govzdenović obračunali pred svim zadrugarima, te su jedno drugo optuživali za već izgovorene stvari. Miljana se uvredila zbog toga što ju je Mišel naveo za najpohlepniju osobu, što je izazvalo početak ponovnog rijaliti rata.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga