AKTUELNO

Ovo nije znala.

Pitanje koje je bilo postavljeno Jovani Ljubisavljević u emisiji "Pitanja novinara" se odnosilo na to kako se ona nosi sa titulom misice, a onda je odgovorila i na pitanje o izjavi za dete.

Kako moram, a napolju, uz ljude koje volim bi bilo lakše. To za decu se konkretno ne sećam. Volela bih da pogledam celu situaciju, jesu teške reči, ali ukoliko se uzme u obzir kako sam i na osnovu čega sam to rekla, možda bih mogla da se opravdam - rekla je Jovana.
Ne znaš da kažeš da si pogrešila, nego pokušavaš da opravdavaš svoje postupke - govorio je novinar.
Taj deo kad se izvinjavam je u meni, ne kontrolišem. To što sam ja imala krunu na glavi, može svako da kaže, ali ja neke stvari ne mogu možda da opravdam. Ali ako se citiram za ono što sam rekla, ja pokušavam da objasnim zašto je to izrečeno. Ja sam tip osobe koja je nabacila sebi teret na leđa, da opravdam svojim dragim ljudima i pokažem kako sam zapravo mislila. Daleko da propagiram nasilje, ali bihj volela da vidim taj klip ceo, pa da objasnim u kom kontekstu sam rekla. I ja sam zbunjena kako to tako izađe iz mene - nastavila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si reagovala na Stefanove reči da se tvoj bivši napolju osušio?
Pitala sam ga odakle on zna, i videla sam na klipu, ali opet je jako konfuzno i teško reći da sam ja razlog - rekla je Jovana.
Ja dobro pamtim, ona je na početku je pričala o njemu. Videla je da je on smršao, pa je to bio moj test kako će da reaguje, i da li ima i dalje osećanja pre njemu, pa sam je malo naveo. Videlo se da nije bilo svejedno - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakao reaguješ kada čuješ da i dalje priča o Tomoviću? - glasilo je pitanje.
Ono što je ona imala ne bi mi smetalo, samo sam želeo da znam pravu istinu, i sa kim je bila povezivana. Bio bih svakako sa njom. - rekao je Stefan.
Predstavila sam se drugačije, on je maher da raskrinka devojke, ja sam njegova žrtva... To su govorili - rekla je Jovana.
Šta se desilo sa tim čuvenim roleksom? - pitao je novinar.
Bezveze je to bila priča. Hteo sam odmah da se ogrdim, pa sam rekao da sam ga ostavio kod majke. Ona je pitala kome sam ga dao - rekao je Karić.
Ispalo je onda da sam ja monstrum, da ga ispitujem o tim stvarima, dok se on vraća sa sahrane - rekla je misica.
Da je Jovana sponzoruša, ja nikad ne bih bio sa njom - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga