AKTUELNO

Evo šta su radili!

Kristijan Golubović trenutno deli budžete zadrugarima. Srednje budžete dobili su Sandra Rešić, Stefan Karić i Ermina Pašović. Pevačicu je malo iskritikovoa, malo pohvalio, a zatim joj rekao da treba više da peva. Potom je prešao na Erminu.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Ermine tiče, ona je i lopov, i drugar, i spletkaroš, moja prva ljubav u našem filmu. Imam za nju takvu ulogu, biće mi omiljena. Ima magacin kozmetike, para, cigara, zna gde se šta nalazi, ko je sa kim imao aferu, ovde ispinuje, nafiluje, oduzme, po potrebi. Kada je bila priča o Ša i Tari, menjala je pozicije, šifra nam je bila Karl Lagerfeld. Kada mi to kaže, moram da pogledam u Ša ili Taru - ispričao je Kristijan.
To smo nas dve smislile - dodala je Sandra.
Sve u svemu, jako potrevan šraf za rijaliti. Radi svoj posao jako dobro. Drži neki tempo, tu je, bitna je, pravi spletke između Ketering klana, unutar njega, van njega, to je dobro, dobro je i što se pomirite uvek. Bolje je da do kraja budete u čoporu, nego da ga razbijete - istakao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Karića gledam kao sina Lazara. Sa njegovim tatom sam delio pesnice, prostor. Njegov tata je išao na mene zbog loših ljudi jer je poštovao kraj. Nadam se da ćemo se videti napolju, da ću te ugostiti. Ja sam stariji mangup, od mene možeš dosta da naučiš. Divno dete, vaspitan, fin, kavaljer, džek. Tako smo sanjali da nam budu sinovi. Tvrdiš pazar sa Jovanom, znaš da vam nisu sve ovce na broju. Želim vam svaku sreću, lep ste par. Dao sam ti srednji ovaj put, izvini - rekao je Kristijan Kariću.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.