AKTUELNO

Ne prijaju joj ove titule, ali ističe da je navikla da publika misli negativno o njoj.

Nakon haosa u emisiji "Izbor potrčka", koji je nastao kada se komentarisalo to što je publika proglasila Rialdu Karahasanović za najpohlepniju osobu, voditelj Milan Milošević otkrio je da se na drugom mestu našla Jovana Ljubisavljević. Reč je dobio Marko Đedović. Stefan Karić je prigrlio misicu nakon ovog saznanja.

Što se Jovane tiče, ja ću na brzaka da kažem dve situacije, koje su mi zaparale uši. Kada je Stefan bacio one poklone, ona je rekla: "Ljudi umiru od korone napolju, a ti bacaš". Ali verujem da nema veze pohlepa njena sa hranom. Mogu da vidim samo u odnosu sa Stefanom. Hoće njegovu pažnju, sve vreme da on sedi kod nje, verujem da su tu gledaoci povezali njenu pohlepu. Kada se Stefan vratio sa sahrane i pričao sa drugima, ona je prevrtala očima, htela je samo sa njom da priča - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je proglašena i najvećom kadropaćenicom u "Zadruzi", čak je Maja na šestom mestu - rekao je Milan.
Može se pričati o pohlepi za kadrom, za p*čkom, za k*rcem, sijaset primera. Pohlepa za kadrom je u kući, a ona je uvek u kadru. Ona se uvek svađa - poručio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da jurim za kadrom, ja bih se premeštala svaki put kad je neka tema. Ali sam navikla da je sve negativno sa one strane kamere upućeno ka meni - rekla je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.