AKTUELNO

Hit!

Sandra Rešić ponovo je iznela svoje mišljenje, koje je već iznosla prethodnih puta kada se potegla tema o abortusu, te se dotakla situacije Rialde Karahasanović. Nakon Sandre je ustao Mišel Gvozdenović, koji je izneo svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da su žene odgovornije od muškaraca, moja majka je bila odgovorna da odgoji nas troje. Muškarac je odgovoran da sve donese u kuću i generalno nabavi šta treba vezano za kuću, smatram da generalno, kako čovek, tako i žena, imaju odgovornost i zajedničku odgovornost. Da se meni desilo, ja bih voleo da kod mene ide redosledom, da se uzmemo, da zatrudni i krunisamo brakom. Meni da se desila situacija koja, evo kao Caru i Sanji, ja bih to prihvatio oberučke, ja mislim da to ne treba odbijati, to je sve od Boga dato, mislim da to treba oberučke prihvatiti - rekao je Mišel.
Ja znam kako joj je, bio bih najsrećnij da sam zaljubljen u nju i da se volimo! Ako se to desi, ne moram ni vama, ni majci nikome da se pravdam, ja ću pokazati i biti uz nju! Najlakše je ići po ćoškovima - izjavio je Car.
Nadice, Kija je trudna - našalio se voditelj.
To su slatke muke - našalila se Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga