AKTUELNO

Ne smiruje se!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Aleksandru Nikolić i Filipa Cara.

Vas dvoje ste i zvanično prvi par ove sezone, stekli ste ozbiljnu podršku zbog spontanosti, duhovitosti... Da li je normalno da takav odnos nestane? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

On se folira kada priča da ga ne zanimam, i te kako ga zanimam, nasmeši mi se u prolazu, zakači. Ja sam uvek bila iskrena prema njemu, ne znam što se loša ponaša prema meni, ništa mu nisam uradila. Sve se vidi napolju - rekla je Aleks.
Ona se meni nekim ponašanjem i pošalicama, samo mi ide stepen po stepen, da dođem do toga nema potrebe ni da je poznajem. Ja ovakve odnose van rešavam ekspresno brzo. Ja pobegnem... Nema potrebe da imamo ikakav odnos, izgubilo se sve - istakao je Car.
Laže. Ja razumem šta ga je sve stiglo i ovo sa Sanjom. Ja sam ga ostavila na miru. Da, mislim da me voli, on je rekao to i ovde i Đedoviću. Dala sam mu malo mira, ali ako se ispostavi da Sanja nije trudna, nastaviću - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona hoće malo da bude Maja, malo Mina, malo ova, malo ona. Hoće da je se plašim. Priča o tim podrškama i sad kao, ja treba da budem sa njom jer nas ljudi vole - govorio je Car.
Ja sam bila iskrena u svakom trenutku, samo želim da bude dobar prema meni, ništa više. On priča o podršci, ne ja! Nemoj da iznesem sve šta on priča, kakve teorije zavere ima... To su takve gluposti - poručila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.