AKTUELNO

Ponovo pravio haos!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Bori Santani.

Zašto pričaš da ti je Neca napravio gej priču, kada si se krljao sa Brendonom? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste mi on napravio, a ja sam ga dočekao kako sam ga dočekao. Neka se piše šta se piše, ja znam ko sam. Ovo je prvi put da ja doživim neprijatnost ovakvu, osetio sam izdaju od njega. To sa Brendonom, to je provokacija, ja sam to uradio lično i to mi je sprdnja i performans. Mogu sa kim hoćeš da se poljubim, žensko, muško, poni, ljubim se sa braćom i familijom - rekao je Bora.
Ja od njega ne mogu da napravim nešto što on nije. On je jadan toliko bio loše, da je glumio žrtvu na radiju, premašio je Janjuša koliko je bio patetičan. Ja ne znam šta sam mu uradio. Bora me više ne zanima, neću da se bavim sa njim. Priča da me je dočekao lepo, naravno, jer je lukava i namazana osoba. Udarao je i na moju anksioznost, i na komplekse i na sve živo - poručio je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Isti ste i jedan i drugi! Isti se - skočila je Milica Kemez.
Boro, kako te nije sramota onog ponašanja od sinoć. Pevač nije zaslužio onakve reči, a ni Neca. Ako si isfrustriran što te je Brendon ostavio, nemoj da lečiš to na Milici i Neci - glasilo je naredno pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo, to za tog dečka je bio nesporazum. Ja sve lepo dočekam, mislio sam da me dečko kulira kada sam tražio pesme. Oduševio sam se kada sam video ko su pevači. Ušao da kažem za pesmu, dečko okreće glavu - pravdao se Bora.
To nije razlog da mu psuješ majku i oca i da mu pretiš. Osuđen si, a tek ćeš posledice da osetiš kada izađeš - rekao je Milan.
Ja se izvinjavam tom pevaču. Izvinjavam se... Izletelo mi je, nisam hteo da ga psujem, izletelo mi je, popio sam... Krivo mi je - nastavio je da se pravda Santana.
Ljudi potpisuju ugovore, ne smeju ni da zucnu. Pričala sam Bori, dečko je prvi put ovde. Ja sam mu lepo rekla, nije to neko ko je tu 600 puta ovde... Izbili su ozbiljni problemi pre - pričala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.