AKTUELNO

Nova rasprava!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Miljani Kulić.

Miljana, svi imaju opravdanje za abortuse, samo ti nisi imala pravo na to. Ko je najlicemerniji? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To je na gledaocima da odluče. Ja kada sam se vratila, imala sam lažan osmeh, šminku... Najlicemerniji je Kristijan, sinoć je razumeo Rialdu, a meni je ispred apartmana pisao da sam ubica. I ostali, svi su bili protiv, a sada to opravdavaju - rekla je Miljana.
Ja sam Rialdu pitao kakve je uslove imala, a ti si svesno primala sp*rmu u jajnike, svesno zatrudnela sa čovekom sa kojim si se ovde pljuvala. Ti si za 18 sati shvatila da je Zola licemer i da nećeš to. Ova devojka nije imala leba da jede, bila je ostavljena od jednog čoveka, u dugovima, mafijaši za vratom. Ne pravdam je za to, ali je morala. Ti si imala sve uslove - odgovorio je Kristijan.
Nisam bila psihički spremna za drugo dete, imala sam postporođajnu depresiju, napade panike, bila mi je visokorizična trudnoća. Razmislila sam sa kim sam u vezi. Zola je hteo da mene i Željka da odvoji od moje porodice, da izmanipuliše, da ne budem u svom gradu. Zola je pričao da hoće to dete, a u WC-u apartmana mi je govorio nešto deseto. Ljubav je dvosmerna ulica - pričala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali tada si verovala u njegovu ljubav. Imala si antibebi pilule, kondom... - govorio je Đedović.
Volela sam ga, vodila sam ljubav sa njim, on me je iskoristio - istakla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.