AKTUELNO

Ne smiruju se!

Milica Kemez i Bora Santana su nakon emisije "Pitanja gledlaaca" otišli do spavaće sobe, gde su diskutovali o situaciji sa Nenadom Lazićem Necom. On je slušao njihov razgovor, pa se umešao.

Foto: TV Pink Printscreen

Praviš najgoru od mene. Praviš gore stvari. Necu niko neće da osudi, sto puta sam ti objašnjavala. Deklarisao se, ima 19 godina, ima zaštitu sa svih strana - rekla je Milica.
Nemojte da se bunite kada ja pričam o vama, ako vi o meni. Vi ste jadni, osuđeni sad, a ne pričaš kako se ja osećam... - ubacio se Neca.
Pozitivna pitanja ne znači da ste pozitivci životni - uzvratila je Kemezova.

Filip Car je odveo Necu, a Milica je nastavila da priča sa Borom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti meni preko cele sobe govoriš da nismo zajedno, ljudi mi se smeju, to me isprovocira i kažem ti sve i svašta. Non-stop me kanališ, a ja idem za tobom, ispadam debil. Sada dobijam ovo, a celu noć sam vas smirivala. Sve spada na mene. Psovke nisu dobre, to nije smešno... Da li su druge osudili šta su meni pričali? Možda treba da se izj*bem kao druge, pa da dobijem pozitivno pitanje. Podržava se kad si namazan, a ja ne umem da budem takva. Trpim mesecima, trpeću još koliko - pričala je Milica.
Samo ti lupetaj. Bolje ti je da ćutiš - rekao je Mića.
Što niko nije ustao da me opravda, ova devojka je živela tako i tako... A druge su ranjene srne. Boro, ti meni pričaš sve najgore, a misliš suprotno... Da li treba sve na moja leđa da ide, pričaju da si zbog mene bio onakav? - govorila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne - odgovorio je Bora.
Meni ovde može svašta da se priča, a ja nemam praov ništa... Te njihove fejk veze... Ako ja prouzrokujem u tebi ovo, razići ćemo se... Ne znam šta je sa tobom. Sve što si nervozan, što psuješ, ide na mene. Pričaju da hoću da ti se uvalim, da se perem do svog k*rvarluka, sve to tako izgleda... Nikad nisi ustao da kažeš da me voliš, samo najgore stvari, a u krevetu druga priča. I šta ja da radim? Ja sam najgora budala napolju... - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je potom savetovala Boru da promeni ponašanje i poradi na svom besu i psovkama.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.