AKTUELNO

Nije po njenom!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Pušten je klip na kojem su Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić imali žestok subob,voditelj Milan Milošević je tražio komentar od misice:

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam čula do juče da mi je rekao da sam ku*vetina raspala i da sam neiživljena, pa nek on onda uzme neku iz kataloga koja je iživljena. Ja se nisam nikada ponižavala, meni je stalo do njega. Međutim mene je jako povredio kada je on rekao da se mi nismo pomirili, nego da smo čuvali odnos, kao da smo u kombinaciji, to me je baš povredilo. Ja sam za sve našla opravdanje ali za kur*vetino mala raspala, neću naći nikada - rekla je Jovana.
Po frizuri bih rekao da je Ermini prešla preko ku*vetino - dobacio je Karić jer je Ermina napravila frizuru misici.
Ja sam sinoć došla do Stefana i rekla mu da primećujem Jovanin stav na klipovima i na pitanjima. Ona pokazuje neki stav, kada kometariše druge sve kaže. Ona dolazi do njega, i ona se njemu smeje u facu, uzima jastuk i kreće ka njemu. Ona nikada nije opravdala Stefana kada ga napadaju da je nasilnik. Juče si ga smarala i govorila da je on srećan jer ti imaš ovakva pitanja, ona stalno potencira kako je za sve loša. Kako to da Stefan nikada njije ustao i napao je jer se ona breca na njega, pa on ispada nasilnik. Bezobrazna si jako Jovana. Izazivaš ljude da reaguju bezobrazno - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma neću da te slušam, ti lupetaš ovde - govorila je misica.
Ti znaš svog dečka i znaš kako on reaguje a opet ga izazivaš - nastavila je Matora.
Ona zna da sam ja takav, a onda kada su krenula pitanja napravila je haos. Ona se pokajala što je ušla sa mnom u vezu, a to se videlo kada je Kristijan pričao o svojoj ženi i kakav mu je žena, rekla je tada je*em ti Zadrugu. Ona je na taj način rekla da se kaje zbog mene - pričao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne lupaj, ja sma zbog tebe ispala sponzoruša - rekla je Jovana.
Jovana mi nismo rešili nijedan sukob - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga