AKTUELNO

Ovome se nije nadao!

Naredni video-prilog koji su zadrugari pogledali jeste restrospektiva haosa Nenada Lazića Nece i Bore Santane, u koju su se uključili i ostlali cimeri iz Bele kuće.

Ja sam pratila Necu kako se svađa, ne samo sa Borom nego i sa ljudima, on namerno te provocira, kada vidi da je neko nervozan, on ne odustraje i kadea krene da se svađa, on se stalno smeje, meni se čini kao da je on mazohista, on uživa d aga neko vređa. On uživa u svađi sa Borom, samo da ima neki kontakt. A ovo što su Milicu napali da ga je na kvarno, meni to ne izgleda na kvarno, on je nju prvi napao - rekla je Teodora.
Nisam ga ni šutnula, onda stvarno... Stvarno mi je žao što ga stvarno nisam šutnula, budite realni. Ja sam Boru šutnula kod vrata, isprebijala sam ga - ubacila se MIlica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde svi trebaju da budu kažnjeni! Ovako, ja nisam bila pristuna, smešna mi je muzika i neki delovi, ali uopšte nije bilo smešno. Ja sam njega zatekla na kapiji, on je pio alkohol, možda se ne bi tako izludirao da nije bio pod dejstvom alkohola, ali ono što sam čula, jeste Borino vređanje. Psovao mu je mrtvog brata Danijela, to je strašno, krsnu slavu, ma katastrofa, to je stvarno bilo jezivo i užasno. Ono što smo mi doživeli, nije bilo smešno, Milica i Sandra su išle za njim da ga smiruju, posle je psovao MInu i Sandru. Produkciju, obezbeđenje, sve živo, to je bilo katastrofa, Ana je pokušala da ga smiri, niko nije mogao da ga smiri. Ne valja ni Necino ponašanje, ovo guranje Teodore, Milice, to je isto katastrofa, prvo sam mu rekla na kapiji da za njega višenema alkohola i njegovo ponašanje je katastrofa - rekla je Dragana.
Njegova je porodica tužila Boru, svi su na sudu - izjavio je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja ću njega tužiti za sve - uzvratio je Bora.
Ja hoću da kažem, klip izgleda smešno, ali uopšte nije smešno. Meni Neca priča kako voli Boru kao druga, kako neće da se svađa sa njim, pa onda u jednom momentu opet krenu da se svađaju. Ja sam rekla Bori da treba da bude pametniji, jer je stariji. Onakve uvrede koje je uputio, i Neca njemu i on Neci, to grobove i majke, to je katastrofa. Mislim da Bora ne postupa ispravno, ali ga je on isprovocirao, zna da bude bezobrazan, ali Bora je stariji i mudriji i treba da zna da treba da se skloni u tim situacijama, ono je sramota da neko izgovara, Borina je sramota! On meni kaže da neće da te dira više, kada si ti loše, on je meni rekao da u tebi vidi nekog idola, ali u tim situacijama treba ili ti, ili on da stanete - izjavila je Ana.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga