AKTUELNO

Nisu je štedeli!

Darko Tanasijević okupio je zadrugare, kako bi započeli s nominacijama, a oni danas biraju između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara:

Meni je zanimljivo ono što Car radi, nekako nikad nisam imao neku potrebu da ga vređam, samo mu je ta srž okej, sve ostalo je katastrofa, seje decu po putu, izabrali smo ga za šampiona plodnosti, to je to o Filipu. Što se Aleksandre tiče, ona nije normalna, tačno ima onu dozu, da je za jedan stepen pametnija, ne bi bila zanimljiva. Nikad nismo imali neke svađe, zaljubljuje se tako u prolazu, u Kristijana, malo u Cara... Deluje mi da ona i dalje voli Kristijana, a zaljubljena je u Cara. Šaljem Aleksandru - odlučio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Cara neću preterano da komentarišem, sve što je uradio, uradio je sebi. Nekad mi ga bude žao, nekad mi dođe da ga ubijem od batina. Aleksandra je teški folirant. Jedino je bila realna kada je Kristijan bio u pitanju, ona ne voli nikog ovde, rekla sam joj da treba da izađe napolje i pogleda nekoga u oči, danas sam je pitala da li ima gram dostojanstva, šta bi joj rekla majka ili sestra. Ona mi je rekla onu čuvenu rečenicu da ima prava. Ne znam samo šta je cilj tog maltretiranja Cara. Ona za mene nije glupa, samo je tupava. Ona misli da ne ume ništa drugo pokazati, Aleksandri se nije desila ljubav, to je činjenica. Šaljem nju - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga