AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Miljana Kulić došla je na red da nominuje i bira između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara:

Ne bih da dužim, razočarala sam se, do ovih nominacija sam imala lepo mišljenje o Caru, svi znaju šta se izdešavalo, čim budem izašla odavde rešiću to sa njim po kratkom postupku, samo su me Kristijan i on pljunuli, nisam očekivala da će mi on pominjati roditelje. Njega su svakako poslati u izolaciju. Aleksandri ništa ne zameram, prošle godine mi je ovorila oči, sada smo u dobrim odnosima - rešila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra i ja sada imamo bolji odnos nego pre, ne sviđa mi se tvoj sadašnji rijaliti, mislim da ne znaš gde udaraš. Od Cara nisam očekivala da će prema nekome biti onako brižan kao prema Sanji. Šaljem Cara, nemamo neki kontakt - odlučila je Anja.
Mislim da Aleksandra treba da smanji ove stvari, kad čujem njenu ciku i smeh, okrećem očima. Zbog tih situacija šaljem tebe u izolaciju - rekao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra i ja smo imale konflikt na početku, mislim da je naše druženje ovde bilo samo zbog Filipa, meni se ona najviše svidela dok se družila sa Janjušem, ovo tvoje ponašanje mi je katastrofa. Stvarala si mi tenziju kad si ga proganjala na žurki, mislim da si to trebala da ispoštujueš, mislim da treba da spusti loptu dok je ovakva situacija, ona se blamira, ne ja. Što se Filipa tiče, bio je odvratan prema meni, mislim da je samo tražio priliku da me ostavi onda kad je bilo sa Matorom, sad me je iznenadio kako se poneo u ovoj situaciji, jako me je prijatno iznenadio. Šaljem nju u izolaciju - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga