AKTUELNO

Šok!

Nenad Aleksić Ša popričao je sa Erminom Pašović o razvodu sa Ivanom Aleksić, te se raspitivao kod nje kako ceo taj proces izgleda.

Foto: TV Pink Printscreen

Čekam svaki dan da me pozovu da se razvedem! Ne znam koliko sam papira potpisao, to je formalno bilo! Ima da uživa... Samo je ostalo da odem u sud - rekao je ironično Ša.
Hoćeš li se susreti sa njom? - upitala je Ermina.
Ne znam, možda ona uđe prva, ja drugi! Bili smo tema koja se provlačila i sada kada je izašla, ja ne mogu sam! - odgovorio je reper.
Ja mislim da te je Bog pogledao, da pokažeš da nisi psihopata, da si normalan momak, veseljak. Posveti se sa Borom oko radija, tu si pokazao koliki talenat imaš, da te ljudi ne gledaju samo kroz ovo, ti imaš mnogo kvaliteta - izjavila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Džaba, kada sam sve svoje kvalitete zanemario - izjavio je reper.

Potom se reper pohvalio kako su se devojke zbog njega selile iz Srbije, odlazile u druge države, te ga je Ermina uhvatila da on uvek namesti da ga one ostave.

Ja u kojoj god da sam vezi bio, devojka raskine sa mnom. Nije da namestim, nego uđeš u vezu, ploviš, ploviš, ja ne izlazim iz veze, jer mislim da će se srediti i onda odu... Posle se dešava dalje, ali ja posle izgubim, ja imam volje, ja kada volim, volim bolesno, predam se skroz i ćao. Imaš me jedan kroz jedan, u svakom trenutku! Šta god! Ali kada raskinu, imam period koji propatim i onda nema vraćanja - izjavio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga