AKTUELNO

Nije izdržao dugo.

U toku je emisija "Pitanje novinara", a pitanje koje je voditelj i novinar Darko Tanasijević postavio, bilo je upućeno Nenadu Aleksiću Ša, pa se ksnije priključila i Nadica Zeljković, pa je i nju pitao za hipotetički raskid sa Tarom.

On je baš u neobranom grožđu! Ostavila ga je, i on mora da shvati, a on je tvrdoglav, ne može to da prihvati. Mislim da zna da ga je ostavila skroz na cedilu. Njega je to toliko pogodilo, da gore izgleda sad nego pre. Boli je uvo za sve, izašla je napolje. On to ne može da prihvati, malo sam mu objašnjavala, ali neće da prizna. Mene iznervira i to što je prihvatio za Ivanu, jer mu je bilo lakše. Jedva je dočekao, da kaže da je ona gora - govorila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

On sebe truje, možda ovo, ono, on sad neće verovati drugoj ženi. Dugo vremena njemu treba da vrati jednog momka sa karijerom. Ja sam mu stalno govorila, ali on meni nije verovao, sad je njemu znak pitanja ispred da li je to hipotetički, a za Ivanu je istina. Ja sam sigurna da je ona njega iskoristila. došla je ovde mlada, uspela njega da dobije, kontroliše, kad je on njoj dosadio, polupala je sve i otišla. Opravdava i to što se čula sa Stefanom, a za Ivanu tek, što je ispao budala, i ono sa karticama i stanom. Ne zalazim u to - nastavila je Nadica.
Kad vam deluje iskreno, kada je rekao da je shvatio neke stvari, po vašem mišljenju? - pitao je Darko.
Video je pravu istinu, tad je bio iskren. Ipak ima on i godina, svestan je on svega. Mislim da je onaj dan pukao i da je rekao iskreno. A on se vratio jer mu je Kristijan rekao nešto o njoj - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je žao što ćeš platiti Tarinu kaznu? - pitao je Darko Ša.
Ako je uz mene i ako me čeka podrška, i nastavlja sa mnom, rado ću platiti kaznu. Ako te neko iskoristio, i otišao sa drugim, ja bih bio tek budala da nastavim vezu s njom - rekao je Ša.
Njega ne mogu da shvatim, on toliko u šoubiznisu, a nije naučio da udarce primi, nervira se za neka dobacivanja - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga