AKTUELNO

Šok!

Voditelj Milan Milošević podigao je Stefana Karića, kako bi prokomentarisao temu Sanje Stanković o potencijalnoj trudnoći.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao i ja da radim, preseklo me je to! Čuli smo svi šta ona misli o odnosu sa Filipom, ali ako bude videla da nije trudna, mislim da neće nastaviti Filip da bude biti brižan tako, Pašće mu kamen sa srca - rekao je Stefan.
Sramota je da se neko raduje da mu devojka nije trudna! Znam u pričama sa muškarcima, kada kaže ,,Samo da mi kaže da nije trudna, da mi padne kamen sa srca". Ja to ne vidim, nažalost, ovde nisam video. Momentalno sam na Kopaoniku i ne vidim te stvari, a tamo gledam njihov odnos, on razvaljen onako, on digao nogice. Ta promena i oscilacija govori koliko je to devijantno, mislim da se njoj ruke samo tresu sada. Ali ja sam video u Natašinoj brizi u njenoj želji da bi volela da je trudna.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je drugačija situacija sa Anđelom, nismo čak ni razgovarali, ni bili u dobrim odnosima, bilo bi mi mnogo lakše da se ponašao kao Filip prema Sanji. Jedino što sam govorila jeste da je Car ispao fer, da smo imali i drugih slučajeva, a ja sam priželjkivala da bude test negativan. Nisam došla da tražim ovde ljubav svog života, da je to bila ljubav, da je to bilo nešto, to bi trajalo i napolju. Desilo se šta se desilo, nije mi bilo u glavi sad... - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Sanje tiče, mislim da ne želi da bude trudna. Volela bi da test bude negativan, to što je imala sa Carem, nije ni prva, ni poslednja koja ima s*ks na jednu noć ovde, pa da bude odj*bana! Nažalost, nema tu ljubavi, ni sa jedne, ni sa druge strane. To pričaju zbog javnosti, ja sam imala sličnu situaciju, koju vi nažalost niste mogli da vidite, ja sam doživljavala da se ovde pričaju bajke, a onda se u WC-u ucenjuje... Mislim da Car moli Boga u sebi da Sanja nije trudna. Neće ustati da je vređa, ja sam sa njim ušla u konflikt kada je rekao Car da Neca sprema kurvama da jedu - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga