AKTUELNO

Nije mogao da se suzdrži!

Voditelj Milan Milošević podigao je Frana Pujasa, kao bivšu ljubav Sanje Stanković, kako bi prokomentarisao konačne rezultate testa za trudnoću.

Ja da sam se našao u toj situaciji, meni ne bi bilo dobro, da sam pod ovim uslovima napravio dete. Ali mislim da su oboje srećni i mislim da je bolje ovako. Sanja je sa osmehom ušla ovde - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Nervozan sam, videli ste da sam imao promenu raspoloženja - rekao je Filip.
Videli ste kako je Sanjina majka reagovala, mislim da je svakako bolje po njih - dodao je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da mu je laknulo, ali možda je i Sanja priželjkivala, jer je očigledno da joj se Car sviđa, tokom cele ove gungule pridobila Cara, dobila si nešto što si priželjkivala - rekao je Ša.
Ja nisam očekivala da će biti takav! - ubacila se Sanja.
On je i te kako bio posvećen. Mislim da je njemu baš, baš laknulo, jer voli da švrlja, voli da šeta. Sanji je lakše, jer se to nije desilo u Zadruzi i na taj način, ali opet kažem, njoj se Car sviđa, možda ih je ovo spojilo, videćemo u nastavku - nastavio je reper.
O njihovim problemima govorimo već 15 dana, ona je slagala tužne face, nije joj bilo dobro, njene najbolje prijateljice su bile oko nje, mazile je, ona i Mina kao da je umrla. Car se ponašao kao da čekaju petoro dece, ja sam znao da od toga nema ništa, ali je ovde pravljena atmosfera kao da rađaju tenk, kao da se porađa majka Tereza, Ovde je poenta da su pokazali stvar koja nije u redu, oni su pokazali da ne bi voleli da čekaju dete. Svaki odlazak u krevet sa osobom daje ti za pravo da postaneš to i to. Vi to niste odradili kako treba da bude, nisu se uopšte radovali onome što treba da se rodi. Sad su pokazali da ih duboko k*rac boli, samo da ona nije trudna. Prikazivala se tu neka njihova ponovna veza, što Matora kaže, da misli da joj se Car sviđa. Nekima je ovo od prvih rijalitija, a ovo mi je kalup već 100 put. Da glumim budaletinu, oni se sprdaju na moj račun, ali znaš li što je to dobro, sinoć je stiglo pismo Velikog šefa da smo oborili sve rekorde - izjavio je Lepi Mića.
Ja sam mislila da mi nećemo biti u zajednici, nego da ću ja biti samohrana majka. Ne mogu da živim u zajednici sa nekim u čemu nema ničega! - poručila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga