AKTUELNO

Razvezala jezik.

Zadrugari pričaju o pozivima koje su imali sa najmilijima u subotu. Voditelj emisije "Izbor potrčka" Milan Milošević podigao je Jovanu Tomić Matoru, kako bi prokomentarisala poziv Sanje Stanković sa majkom Brankom.

Foto: TV Pink Printscreen

I da je Car imao strašne svađe, agresivne, da je bio deset puta gori prema Sanji, niko ne sme da ti kaže da će da te prekolje i da nećeš moći da vidiš svoje dete - započela je Matora.
Sad si bezobrazna, ti znaš sve o mom životu, sad si jako bezobrazna. On ima razumevanja, a zna delić, a ti si g*vno - dobacila je Sanja.
Baš sam se iznervirala što se tiče tog poziva. Dobro je što nije otišlo dalje, moglo je gore da bude, dobro je da smo stale. Ne bi Sanji bio prvi put da me udari. Pretila mi je Sanja, pretila mi je Branka, i po Ermini je poslala poruku pretnje. Više neću dozvoliti da mi neko preti. Može da bude bilo čija mama, ja imam svoje roditelje. Obraćam se teta Braniki, nikada više da se niste usudili da mi pretite javno. Znate u kakvoj državi živite, postoje zakoni, kao i ovde... Krivo mi je što sam krenula neke stvari da pričam, Sanja poznaje moju porodicu, ja njenu. Sanja i ja imamo i tajne koje ne znaju naše porodice. Mi smo živele same, niko nam nije pomagao. Naravno, bili su tu kada treba. Najviše me izrevoltira, naravno da će Sanja da priča lepo o svojoj mami, ali trebalo je da kaže mami da smo mi sada u dobrim odnosima, da nema potrebe da mi ona preti - govorila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitaću ja vas kada vi budete imali vašu decu i kako ćete da reagujete. Ja nju ne opravdavam, ali je razumem. Ja sam njoj sve na svetu i normalno je da će tako reagovati - poručila je Sanja.
Ovo mi je bio čist potez rijaliti mame, koja voli da se petlja u sve. Što se mene tiče, ja se sa Sanjom neću svađati. Ali više se ni Sanja, ni njena mama neće igrati. Svaki put ću da ustajem i da pričam šta će se desiti. Kao što sam rekla za Frana, za Cara. Ne može da mi glumi mafijašicu iz Bora. Još jednom li čujem da je rekla bilo kakvu pretnju... Neću dozvoliti da mi prete mama i ćerka! Pa da vidim šta će da mi se desi - zaključila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.