AKTUELNO

Drama!

Nakon pauze za reklame nastavila se emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević dao je reč Franu Pujasu. Paula Hublin je u subotu pričala sa svojim tatom putem video-poziva. Milan je podsetio sve da je Paula mesecima pričala loše o svom ocu, a otkrio im je da joj je otac poručio da bude sama.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisu ni moji roditelju za tu vezu, nisu ni njeni. To je razumljivo. Potpuno razumem. Ne kažem da roditelji moraju da se slušaju, ali sa njihove strane gledanje, ja ih razumem zašto nisu za to - rekao je Fran.
Verovatno su našli neku bolju priliku, ali ono što je Paulin otac rekao je jezivo. Paula mi je pričala o svom ocu, o odrastanju, načinu odrastanja. Paula je pričala da je otac bio katastrofalan dok je ona odrastala, da je njena sestra završila na lekovima, da je obolela, da je Paula otišla, sama se snalazila... Da kako ju je otac vaspitao, da je ona još i dobra... Što više slušam o pozivima, shvatam da su zadrugari bolja verzija roditelja, da su im roditelji gori. Paula jeste inteligentna, ali nije pametna. Toma, Vladimir, Anđelo, Čorba... Svi raskidi... Razumljivije mi je da je pričala sa majkom, nego sa ocem... Jer je bilo priče da ih je on maltretirao... Čuo sam da je išao i kod Vuka Moba... Onda brend neki garderobe, onako ponosno na svoju ćerku... To mi je kao neko profiterstvo. Ako gledamo postupke, Paula je imala katastrofalne, u rangu pobednice "Zadruge 2" - istakao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si toliko surov u kritikama prema Pauli, za razliku od drugih devojaka koje su radile iste stvari ili slične... Surovo... To mi daje dojam da Paula vredi više od drugih devojaka - ubacio se Car.
Ja sam prema svima tako, šta sam radio Mini prošle godine? Sanji? - rekao je Đedović.
Ali najsuroviji si prema Pauli - poručio je Filip.
Filipu Caru je tiha patnja Paula Hublin. To je tvoja stvar, mene to ne interesuje, ja pričam šta ja mislim. Da li sam se ja j*bavao ispod odelceta? Za ženu koja je kod kuće bila na lekovima, koja je pokušala samoubistvo posle onoga što su joj uradili Toma i Paula? Zamisli da je tvojoj sestri to neko uradio... Da li se desilo to? - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Otac mi je rekao da sam napravila greške, ali da ćemo o tome da pričamo vani - ubacila se Paula.
Neće on sada u poslednjih mesec dana to da joj priča, nego kada izađu. Da li treba da je nap*ši? - ubacila se Teodora.
Ovi ljudi nisu normalni. Nije ni čudo što ne pričaš sa majkom - odbrusio je Đedović Bilanovićevoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.