AKTUELNO

Ne mogu više!

Prva tema u večerašnjem "Pretresu nedelje". Nakon izlaganja Sandre Rešić i Kristijana Golubovića, voditelj Milan Milošević dao je reč Maji Marinković. Kristijan je pre toga izjavio da mu Maja priča da je Čorba gleda svakodnevno.

Foto: TV Pink Printscreen

To sam radila namerno na početku, kada smo se Janjuša i ja svađali. Ja o Čorbi nemam loše mišljenje, niti ću ga komentarisati na negativan način. Jasno mi je da nam Kiki želi dobro i da se završi ovaj odnos. Namerno sam to radila kada sam se svađala sa Janjušem - rekla je Maja.
Maja sve to radi zbog nezadovoljstva odnosom sa Janjušem, hrani svoj ego i sujetu. To joj je hrana da je još neko gleda. To radi iz nezadovoljstva. Ona priča da on nju šutira od sebe, da bi se njegova žena odobrovoljila, da joj je on to rekao - istakao je Đedović.
To mi je rekao za stolom - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne opravdavam Majino ponašanje, ali Janjuš je sam potegao temu sa njom opet. Ona je bila sa Čorbom, pa se sklonila, on je povukao celu temu, od onog kad su bili u izolaciji. Meni nisu jasne stvari. Kada me neko ne zanima, ja se sklanjam... Ako želiš da izađeš iz nekog odnosa, izađeš. Isto se slažem sa Sandrom, Maja kao da nije normalna. Mi njih više da gledamo ne možemo... Čovek trista puta joj kaže da se skloni, ona ide za njim. Ništa mi nije jasno... To nema veze sa ljubavlju, to je patologija na koju su navikli. Mi slušamo sve iste stvari od kako su se pomirili. Čorba, Aleks, odgovori mi, nemoj da me štipaš, pomeri se - govorila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.