AKTUELNO

Jači je nego ikada!

Naredna tema tokom pretresa nedelje odnosila se na "hipotetički" raskid Tare Simov i Nenada Alekisća Ša:

Svaki put kad dobijem to "hipotetičko" pitanje ja se setim onoga za Ivanu i Vladimira. Gledam da se družim sa ljudima, trudim se da ni ne pričam na temu raskida, jer samo mučim i gušim se, ne mogu da spavam. Trudim se da sa ljudima pričam o nekim drugim temama, dolazim sebi polako. Naravno, ako sam sam, naravno da ću zujati svuda i da se maksimalno posvetim sebi - priznao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je onaj Ša sa početka, on sada ima i fore, počinje da se oslobađa svega. Ne branim Taru, ali ona se nije razvela, samo je ušla u vezu sa dečkom koga je posle ostavila. Rekao je da ulazi u peticu da bude blud i nemoral. On sad ne želi da ispada papak, želi da zadrži trunku šanse da mi nismo u pravu - otkrila je Sandra.
Najviše bih voleo da Tara bude tu, ako čeka, nikada je ne bih izneverio. U slučaju da me ne čeka, naravno da ću se zezati. Ili ona ili blud i nemoral. Ako me je ostavila, ne zaslužuje ni da me vidi. Ja sebe još uvek ne smatram slobodnim. Možda ispadam najveća budala - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

On ne zna kako stvari stoje napolju, ne želi da sebe zaluđuje. Njega iznervira kad mu neko soli ranu, ali se više oslanja na to šta se napolju dešava i zna, to sam ja skapirala - komentarisala je Rialda.
Nije samo to da ne ispadam budala, ja volim Taru. Meni su uvek pitanja bila smernica neka - odgovorio je Ša.
Ja verujem njemu da voli Taru, ja mislim da nju boli uvo za Ša. Nauči sebe da voliš, usresredi se na sebe, pa ćeš videti kad izađeš. Mislim da i Nenad oseća da Taru voli du*e za njega - govorio je Mića.
Istina je, osećam da to nije hipotetički, da je ona van sa nekim, ali mi to što je volim ne da da to prihvatim. Svi znaju da je ljubav Ivane i mene bila... ono, ne mogu da opišem. Ali je to gušilo i mene i nju, uželeo sam se promene. Ja ne smem sebi da dam za pravo, nakon svega što sam uradio Ivani ni da pomislim na te neke uspomene - priznao je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga