AKTUELNO

Evo kako ju je opisao.

Došao je red da Jovana Ljubisavljević odgovori na izazov Velikog šefa i opiše Boru Santanu epitetima koji počinju na prvo slovo njegovog imena.

Brbljiv, bahat, bezobrazan, banalan i bezosećajan. To je najčešće u svađama, posle se kaje. Tada je i bezobrazan i bahat i brbljiv, ne razmišlja koga će da uvredi. Lepe reči, neka bude bogat jer ima Andriju i brata. Borben, brz, brižan, bitan. Podiže nam energiju, brz je. Borben, kroz šta je sve prošao kroz ove 4 sezone. Bitan za ovaj šou, Zadruga ne bi funkcionisala da on nije tu. Brižan je prema Milici, sve ružne stvari iskupi tom brigom. Donese cvet, brine o njoj. To je jedan odnos koji je turbulentan, ali je on i te kako brižan - ispričala je misica, a zatim je Bora opisao Kenana:

Foto: TV Pink Printscreen

Kenan je kulturan, krasan, komercijalan kao Ken, komičan, konstruktivan. Kreativan. Kulturan prema zadrugarima, izgleda lepo kao maneken, ide s vremenom... Kreativan što se tiče odevanja, udeli lepe komplimente svojoj devojci... A loše osobine, krut je, ima komplekse, ne može da se opusti da ima odnose, komplikovan, kratkoročan. Manekeni su kratkoročni, to je mana tvog posla. Mogu da kažem da si kamen ili koristoljubiv svojim osmehom prema zadrugarima - istakao je Bora, a zatim je Kenan opisao Rialdu:

Foto: TV Pink Printscreen

Šta reći za moju Rialdu. Razumna pre svega, razumemo se. Radna, vidimo koliko čisti... Čistunac moj. Rečita, nikad neće da se ugasi. Radoznala, sve zna ko šta sa kim kada i kako. Razmažena je, to znam najbolje ja, to mi je jedna od njenih najlepših osobina. Loše osobine, rigorozna je, robusna, ponaša se kao pravi mrgud ponekad. Ranjiva, to isto ja najbolje znam. Kada misle ljudi da je najjača, ona je ranjiva. Rastrojena, posle toga ranjiva srna. Refleksna, počne da vrišti bez razloga. Npr. kada udari Frana refleksno - istakao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.