AKTUELNO

Ovo je njegovo iskreno mišljenje!

U toku je specijalan zadatak Velikog šefa, tokom kog zadrugari opisuju cimere sa leve strane i to osobina koje počinju na prvo slovo njihovog imena. Rialda Karahasanović je opisivala Natašu Radan.

Nesmotrena, ima svoje žute minute, napeta. Neposvećena, mesecima se dogovoramo oko dijete, nikako da krenemo. Najlepša, za mene najlepša. Najbola, našla mi se i kad mi je bilo i teško i lepo. Nadarena, može da se snađe u svakoj situaciji. Nežna - rekla je Rialda o Nataši, a onda je Radanova opisala Minu:

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je mlaka, nije nimalo bahata prema ljudima kao što ume. Mrzovoljna je, ja sam mala beba za nju. Kada joj nešto nije po volji pravi je mrgud! Monstruozna kad se svađa sa bivšim partnerima. Mina je i manipulator, to je naučila od Tomovića. To su ružne, a dobre su - mudra je za svoje godine. Mila je, ima slatku milu facu... Isto je tako mirišljava, sa 15 različitih sprejeva se prska. Jeste da to ne miriše baš najsjajnije. Mekana je, jeste da ima hijaluron, ali to je to - istakla je Nataša, a zatim je Mina opisala Matoru:
Matora, tj. Jovana... Jeziva u raspravama, jezičara. Više loših nemam. Uh, možda jadna, jadna mi je nekad kad je vidim u nekim situacijama, kad plače... Jazavac pravi. Jasna u prijateljstvima. Junak je, bila je u toliko rijalitija, pretrpela je sve i svašta. Jedinstvena kao prijatelj, osoba, žena... Jednostavna... Jaka kao žena i ličnost, jaka kao muškarac... Ne postoji jača - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću prvo ružne za Nenada. Nerčik, nadobudan, naelektrisan, nervozan i nedokazan. Nerčik, stalno mu nešto smeta, nedokazan u svim situacijama, naelektrisan, ne sme ništa da mu se kaže - pričala je Matora.
Zar nije glavna osobina na n neveran? Preverio ženu - dobacio je Đedović.
Nisam se setila. Naelektrisan, nadobudan, takvo je ponašanje uvek. Što se lepih osobina tiče, nasmejan si. Nonšalantan, narcisoidan, nenametljiv - završila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je najteže za Frana, na slovo F. Negativne - folirant, fiknut, fuksa, klasična muška fuksa. Furiozan i fanatik. Folirant, prećuti, svima misli jedno, a drugo iznese ili prećuti. Neće da vas nap*ši kada može. Fiknut skroz lud. Fuksa malo sa jedne na drugu... Furiozan, mnogo brz i brzoplet, imao sam fanatik, to je sve svrstano u jedno ludilo. To je što se tiče ružnih osobina. Što se tiče lepih osobina, fenomenalan, fin, fleksibilan, famozan i frajer. Buduća velika zvezda- rekao je Ša o Franu, a on ga je izljubio.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.