AKTUELNO

Ne smiruje se.

Nakon što je dobio slikovit opis od Maje Marinković, Filip Car je opisao Nenada Lazića Necu.

Navalentan, to je u odnosu sa Borom gde navalentno nabacuješ svoju seksualnost, koji to ne pozdravlja. Neuredan, bacaš stvari po krevetu, nisi nešto što se tiče tih stvari uredan... Nakaradan si, kad hodaš bosih nogu po kući, rukama ćopaš... Neumesan budeš u nekim situacijama. Nadobudan znaš biti jako često i bezobrazan. Načitan si za svoje godine, završio dosta škole, čitao knjige... Nadaren si za neke stvari, da ti koleno ispadne na Zadrugoviziji, ima tu i malo plesa, akcije... Nasmejan dosta često, kada nisi nervozan i kada se ne svađaš - imaš blago teleći pogled, koji je zanimljiv. Nafurao se, bolje da je nafuran nego isfuran. I nevin, to ti je super. Da ja mogu da vratim vreme, ostao bih nevin zauvek - opisao je Car Necu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je agresivna, autodestruktivna, adikciona osoba, arogantna, kako prema kome. Što se tiče dobrih, autoverna, veruje u samu sebe. Ne sumnja u sebe. Ambiciozna, takođe antidepresiv za pojedine ljude. Antinegativna, argumentovana. Ume da bude atraktivna - rekao je Neca o Ani Bulatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Paule Hublin, prkosna je, u ljubavi i životu. Zna da bude pakosna, da se sveti, prgava, problematična. Posesivna u ljubavi... Pametna, posebna, pravična i realna, mnogo lepa, za moj ukus prelepa i poetična - opisala je Ana Paulu.
Milica je misteriozna, mila, maštovita, mudra i moćna žena. Mrzovoljna, namrgođena, mazohista, manijak, tako neke stvari o kojima smo pričale u životu. Avanturistčna voli da isprobava stvari, maskinirana je, ne pokazuje svoje pravo lice i na kraju je manipulator - rekla je Paula o Milici.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora je tvrdoglava, voli da trača, znači tračara je, voli da spletkari. Tunjava, tupava, ne znam kako da objasnim to, treba joj tri sata da se digne. Talentovana, tolerantna, tajanstvena, niko ne zna kakva je ona i šta je, tiha i topla... Tradicionalna - govorila je Milica o Teodori.

Dok su zadrugari opisivali jedni druge, Aleksandra Nikolić je napadala Filipa Cara, a cimeri su se pobunili protiv nje.

Da li si bio sa mnom u fejk vezi? - ispitivala je Aleks.
Ovo će biti prva osoba koju ću prijaviti policiji - poručio je Car, a zadrugari su je napali.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.