AKTUELNO

Šok za nju!

Teodora Bilanović je tokom današnjeg specijalnog zadatka opisivala Milana Jankovića Čorbu, s obzirom na to da je on sedeo sa njene leve strane.

Sada ja, dobar dan svima. Dobila sam tu čast da pričam o svom dečku. Što se tiče lepih stvari, ovo je više kakav je prema meni. Jako mudar, maza, to vi niste videli, ali otkad je sa mnom, ovakav nije bio ni sa jednom devojkom. Jako je milostiv, humanitaran, svi znamo. Što se tiče ružnih stvari, musav, jede divljački krastavac, pivo mu curi. Muljator i manipulator, poslednje i najbitnije, što smo svi videli, bio je muška k*rva - rekla je Teodora o Čorbi.

Foto: TV Pink Printscreen

Teta Nadica je najbolja, najbolja prema osobama koje voli. Nadmena, prava dama, vuče taj duh iz osamdesetih. Fina, elegantna, ima manire kafanse dame. Nogata, stopalo 32, nesebična. Ja joj kupim sve što joj treba, ona mi uvek da ribice. Najlepša, najlepša teta Nadica. Šlem. Uvek sređena, uvek ima svoj fazon, frizura, nokti, spremna na sastanku uvek. Što se loših reči tiče, to mi je neprijatno, ali moraću. Nad*kana je, probudi se neraspoložena, nakači se ovde na Ša, izađu mu vene ovde. Namešta, navalentna, nedokazana - govorio je Čorba o Nadici.
Moja Sanja je sanjiva, svesna, simpatična, slatka... Ima sanjive oči, svesna je svoje nesvesti. Slepica je, sramna, sirova... Pored sanjivih očiju je baš slepa... Surova i sirova... - počela je Nadica o Sanji.
To mi je užasno - pobunila se Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Surovo, sirovo, sramno, svađalica, slepica i sramna - zaključila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.