AKTUELNO

Evo kako ju je opisala.

Polako se privodi kraju specijalan zadatak Velikog šefa, tokom kog zadrugari opisuju cimere sva svoje leve strane osobinama koje počinju na prvo slovo njihovog imena.

Atraktivna, avanturista, ambiciozna, avangardna na Instagramu. Antipatična mi je bila kada sam ušla, anemična, agresivna kada je krem u pitanju, asocijalna i ćutljiva... Antitalenat u kuhinji - rekla je Sanja o Anji Todorović.

Foto: TV Pink Printscreen

Melanholična, mrzovoljna, mračna, imaš mračne misli, razmišljaš pozitivno, ali ima tih trenutaka negative, pa plačeš uveče. Monstruozna u svađama. Mlohava, samo treba da se zategneš. Što se lepih stvari tiče, najlepša tvoja stvar na slovo M je to što si majka, što imaš divno dete. Misteriozna, mladolika, imaš lepe crte lica, bez bora, bez ičega. marljiva si. Mila, znaš da budeš u trenucima, to je to - ispričala je Anja o Miljani.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ružnih i lepih reči, ja nisam toliko inspirativna, imam problema sa zubom. Sandra Rešić je seksepilna, sebična, smršala, Sandra je smršala, kao što se da videti... Sandra je i samoživa, što je dobro ovde. Jako je brižna prema svom čoporu i sebi. Tu je uvek za njih. Tako da... Skrivena, ona je skrivena, ima skrivene namere, ko razume shvatiće. Zbog onog poljupca sa Matorom - pričala je Miljana o Sandri Rešić.
Autovaću se do kraja zbog PIK kućice - dobacila je Sandra.
Sandra je suicidna, ide po kući i priča da će se ubiti zbog Rialde. Snalažljiva je, uvek se snalazi na adekvatan način. Samokritična, seljančura. Skrenula s puta, to smo videli na "Zadrugoviziji" - nastavila je Kulićeva, a zadrugari su joj aplaudirali.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.