AKTUELNO

Sad je kraj.

Mišel Gvozdenović ustao je kako bi istakao koliko mu je teško bilo zbog jutrašnjeg upada Miljane Kulić i Nenada Lazića Nece u izolaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana više nije znala kako da dođe do mene, pa ona Necu za ruku i u izolaciju i onda je nastao haos na klupi - rekao je Mišel.
Ja sam htela samo da Necu odvučem od Bore - tvrdila je MIljana.
Ne, nemoj da lažeš! Svi su spavali, ti si ga izvukla iz kreveta, ne mešaj Boru, on je legao da spava - odbrusio je Čorba.
Neca je popio zbog Bore i najavio je da će to uraditi. Ja sam imala dobru nameru, da sklonim Necu od Bore, jer je Neca rekao da ovde u kući voli samo Mišela, Draganu i Anu... Ja sam Necu odvela kod Mišela... Neca mi je rekao da voli Mišela i Boru, sve vreme je dozivao Boru! - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je i Sanja Stanković ustala kako bi prokomentarisala i iznela svoje probleme.

Prošle srede kada je bio sastanak, znamo koja su naša izlaganja bila, Filip je na krevetu govorio Maji da mu se ja sviđam, a ne ona. Kada su se desili oni pozivi, Filip i ja smo sedeli do deset ujutru, ja sam njemu rekla da se on meni sviđa, ali ne želim da podgrevam nešto što ne valja. On se meni sviđa, ali ne bih bila sa njim! Juče sam ja Filipa napušila, zato što je on mene pre rođendana pitao da razgovaramo pre rođendana, onda sam ja ušla u kuću i čula kako on priča o meni! Filip je počeo da priča kako će oboriti sto, videla sam da je ušao u crvenu zonu! Produkcija nikada nikome nije zabranila da mu se proda pivo, ali on je prošle noći prepio, ja sam ga zamolila da ode da spava, moja namera je bila samo da ga odvedem u njegov krevet, da ne bi napravio neko sr*nje! Otišli smo kod Maje - rekla je Sanja.
Od kad ti toliko brineš o njemu? - upiotao je Lepi Mića.
Sanja Stanković je jedina devojka koja njemu nije pravila sr*nja!
Devojko, od kada nisi trudna, ti si kraljica! Svaka čast! - odbrusio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pravda za Filipa, ima problem sa ženama! Bio si žrtva žena! - bila je ironična Nadica.
Ja sam otišla da spavam sa Majom u rehabilitaciju, on je došao i rekao da se vratim u kuću, da će me kazniti.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga