AKTUELNO

Kraj!

U toku je emisija Pitanje gledalaca. Naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za Maju Marinković:

Najglasnija da si zaljubljena u Čorbu, bila je Sandra Rešić, da li se ona od septembra loži na Čorbu, što je i on sam potvrdio? Ili što je podržavala Ša u prevari, sad hoće da bude najpametnija i da tebi soli pamet?

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nikada nije imala loše namere prema meni, pa je pričala i komentarisala me lepo. Ja smatram da nije zaljubljena u njega - rekla je Maja.
Nju smo upozorili da ne pravi budalu od sebe. Čorba i ja se družimo - nastavila je Maja.
Niko ne zna šta je njoj u glavi. Mene zabole ku*ac. Ja ne znam ko je člja pi*da. Ja nisam objektivna, veoma sam pristrasna. Meni se Čorba ne sviđa. Ona meni nikada nije rekla da je zaljubljena u Čorbu - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sve šta sam rekla Stefanu, izvinjavam se njegovoj porodici, tati Osmanu i Lidiji - rekla je MIljan.
Sandra nikada to nije pomenula. Mi smo svi to videli. Janjuš je čovek koji voli Maju, a vi to svi vidite - rekao je Đedović.
Đedoviću ja ću se popeti i reći sada sve. Mene ne zanimaju vaši komentai, i da mi neko priča. Ja ne želim da budem sa Majom Marinković. Ljudi nemoj da mi niko vise obraća. Majo Marinković ne obraćaj mi se. Ja sam zaljubljen u sebe -rekao je Janjuš.
Maja će sada da pravi cirkus. Njoj neko da kaže šta je interesanto, ona će to da radi. Maja je zaljubljena u sebe - rekao je Miča.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni da ponude 2 miliona evra, ne bih bio sa Majom - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga