AKTUELNO

Drama bez prestanka!

U toku je emisija Pitanje gledalaca. Naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za Boru Santanu:

Govoriš Maji da joj Mina treba j*** mater zbog Mensura, a ti si ćutao FIlipu Đukiću i Tomoviću, vidiš li u kom si kanalu?

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jasno, znači ovde je svako svakom trebao da j*** mater. Pitanje nije na mestu, ali ja nisam u kanalu - odgovorio je Bora.
Kakve veze to ima? Ja sam bila sa Filipom pre Bore - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti nedostaju rani radovi iz Zadruge 3 i Bujanovca? Da li te boli činjenica da nećeš biti kao Jelena Pešić? - glasilo je pitanje za Milicu:
Mene to ne boli, Mene to ne zanima., Ja ne dam da me iko vređa, nikame ne radim ništa loše. Ja mogu sve da izdržim. Nisam nikoga ovde uvredila. Ja sam se ponašala normalno, a onda moram da kažem da me ne dotiče šta ko priča, a Rialda bolje da ćuti da ne pokrenemo temu abortusa - rekla je Milica.
Ako ćemo da pričamo o tome, moram da kažem da će se sve videti. Pozdrav za Mariju Bulat čije stvari si ukrala. Mene je Milica prva uvredila, njen IQ je na nivou sobne temperature. Ona glumi žrtvu, a veoma je podla i promišljena. Oni meni svašta pričaju a Milica je jako pokvarena i podla - rekla je Rialda.
Nemojte vi mene da komentarišete, pogotovo osobe kao Jelena Pešić. Neke dame se nisu treznile prošle godine - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga